Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges az, hogy ma azért...

Lehetséges az, hogy ma azért vérzek, mert tegnep nagyon erőlködtem a WC-n?

Figyelt kérdés
Ma reggel elkezdtem elég erősen vérezni. Berohantunk a kórházba, és az UH-n meg vérzésnek semmi jele nem látszott. A baba jól van, és a méhszáj teljesen zárt. Azt mondta, hogy vetélésnek semmi jele. De még mindig vérzek és nem is barna, hanem piros. Talán a méhszájnál elpattant egy ér az erőlködésnél? 9 hetes vagyok
2010. aug. 6. 15:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem menj be egy másik kórházba vagy másik orvoshoz.

Nekem a 12. héten volt vérzés, hematóma (vérömleny) okozta.

A friss vér (piros) nem jó jel.

Ki kell deríteni mi okozza és megszüntetni.

2010. aug. 6. 16:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Nincs haematoma, és semmi vérzésre utaló jel. Nagyon jó az UH-s doki,biztos, hogy jól látta.
2010. aug. 6. 16:25
 3/6 anonim ***** válasza:
bocs a feltételezésért, de nem lehet hogy aranyered van?? Én is jártam már úgy, hogy azt hittem a nuniból vérzek aztán mégsem. Ha a méhszáj zárt tuti nincs semmi baj, ne aggódj.
2010. aug. 6. 16:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem aranyér, biztos, hogy a hüvelyből jön.
2010. aug. 6. 16:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Mikor először véreztem berohantunk mi is a kórházba. Az épp ügyeletes orvos nem látott semmit.

A saját "szuper" orvosom se látott semmit később.

Pár hét múlva elöntött a vér, rohammentő vitt be. Azt hittem vetélek.

Kiderült, hogy kifakadt a vérömleny, ami akkora mint a baba. Egy hajszál ér pattant meg, az táplálta akkorára.

Azért nem látták UH-on mert ugye folyadék-folyadék, azt hitték a placenta része és magzatvíz.

Mindenképp pihenj, ne emelj, semmi házasélet. És ha nem is akarod most megmutatni másik dokinak vigyázz magadra, és a legközelebbi vizsgálaton kérdezz rá még egyszer.

2010. aug. 6. 17:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Sokan vannak így. Nálam 5 hetesen volt s 13 hetesen vérzés. Utrogestamot írd fel az orvos. Az első alkalommal szinte csak barnás volt, néha kis csepp piros vérrel. Ami nagyon min. volt. Pár órán belül elmúlt. Aztán sokáig semmi. Szedtem az utrogestamot, s mikor az adagot lecsökkentették, akkor véreztem be 13 hetesen, de akkor jobban. Az pár napig tartott, s így visszaállították az adagot. A héten 15 hetesen hagytam abba a szedését. állítólag 12 hetesig lehet szedni, de mivel volt vérzésem korábban is, így nálam javasolt volt.
2010. aug. 6. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!