29 hetes vagyok és vérzek. De honnan?
Figyelt kérdés
Most voltam wc-n és apapíron friss, kb. borsónyi piros vérpötty volt.
Nem tudom honnan jöhetett :(
Van aranyerem, most is érzem a "helyét" a régi gátmetszésem helye is érzékeny egy ideje.
Teljesen bizonytalan vagyok.
Tükörrel nem láttam semmit :s
Szerintetek?
2011. szept. 8. 14:40
2/16 anonim válasza:
Szerintem is doki. Jobb félni, mint megijedni.
3/16 anonim válasza:
Doki. Bár én pl. szülés után három hónappal már menstruáltam. Kolléganőm, 6 héttel a szülés után!!! De azért doki, ha mégse mensi!
4/16 anonim válasza:
Igy van,irány a dokihoz,vagy a kórházba.
Velem ez 30 hetesen történt meg,szerencsére időben bementem,mert le kellett állitani a szülést.
Nem ilyesztgetni akarlak,inkább küldjenek haza,mint,hogy gond legyen.
5/16 anonim válasza:
Minimum hívd fel a dokidat, hogy mit csinálj. Szerintem annyira nem kell megijedni mert én sok ilyet hallottam és senkinek sem lett baja de meg kell nézetni.
6/16 anonim válasza:
Egy csomó dolog lehet. Viszont ha nem méhszájseb és nem az aranyered,akkor nagyyából minden más rosszat jelent. Doki!!!!
8/16 anonim válasza:
Szerintem is doki! Megírnád majd légyszi, hogy mi lett veled??
10/16 anonim válasza:
reméljük nincsen baj, írj mi van veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!