Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes kismama vagyok...

33 hetes kismama vagyok enyhén vérzek, mitől lehet?

Figyelt kérdés
tegnap voltam dokinál, a vizsgálatok nála eléggé kellemetlenek , azt mondta, a méhszáj zárt, feszes. Mivel elestem tegnap, ezért azt javasolta, hogy pár napig feküdjek.ma délelőtt vettem észre, hogy barnás váladék jön, de nem olyan sok, és azóta sem jött, csak most este, de most is kevés. Nem fáj a hasam, viszont egész nap rengeteg összehúzódásom van.
2011. jún. 15. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet hogy a nyákdugó kezd távozni?
2011. jún. 15. 19:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Èn elemnnék még most orvoshoz.

Ha csak a barnázás lenne, és tegnap vizsgálat akkor simán lehet attól, de az összehúzódások sürüsége nem túl jó. mivel még eléggé fiatal terhes vagy én elemnnék a helyedbe még most ügyeletre, ne hogy elkezdjen a méhlepény leválni.

2011. jún. 15. 19:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Jobb a biztonság, az összehúzódás nem jó jel, menj orvoshoz.
2011. jún. 15. 19:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

35hetes voltam,amikor ezt tapasztaltam,amit te.Sajnos 3 perces ősszehúzódásaim voltak,kisebb mennyiségű vérzéssel.A dokim megvizsgált,és közölte,hogy nyílik a külső méhszáj,és rövidült a méhnyak.Ekkor magnézium infúziót kaptam,és leálltak a fájásaim.2,5hétig sikerült bennt marasztalni a kisfiamat.

Szerintem minnél előbb menj orvoshoz.Szorítok értetek.

22hós anyukája

2011. jún. 15. 19:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem baj a barnázás, az lehet vizsgálattól is, viszont az összehúzódások nem jelentenek jót, mint sokan írták. Nézesd meg magad megint.

Inkább menj el feleslegesen, és mondja, hogy magnézium kell, mint hogy baj legyen.

2011. jún. 16. 08:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Tegnap voltam dokinál, és a ctg vizsgálat után azt mondta, hogy ma is menjek vizsgálatra, mert sok összehúzódásom van.Fölírt egy gyógyszert, amit szednem kell, és ezzel késleltetjük a szülést. Ezzel a gyógyszerrel együtt már 6 féle gyógyszert kell szednem így a végére. Vajon meddig húzhatom? Mikortól áll készen a baba a születésre?
2011. jún. 17. 08:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Próbálj meg betartani mindent, amit a dokid mond, és akkor sikerülhet kihúzni, hogy ne legyen koraszülött. Csak pozitívan, és pihenj, amennyit csak tudsz! Kívánom a legjobbakat Nektek!!!!
2011. jún. 19. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!