Más is munkanélkuli terhesen? A koronavirus kezdetén lettem terhes és akkor szunt meg a munkám. Azután nem tudtam elhelyezkedni, fusztrált vagyok,és magányos, mit tegyek ilyen helyzetben, más is van igy?
Lehet felvennének vhova, de nem tudom ha bírnám mert pörgős és mindig délután kellene dolgoznom, illetve már egyre jobban nő a hasam is, és a férjem ráadásul már nemnagyon engedne mert félt hogy ha későn megyek haza nehogy bajom legyen .
De így hogy othon vagyok és ugy érzem mentálisan megyek tönkre.
Én pl amíg otthon voltam jelentkeztem egy okj képzésre, most ráadásul a legtöbb online képzésben megy, biztos van olyan ami érdekelne 🙂 ha jól tudom még mindig él az a rendelet, hogy ingyenes az első nappali és első esti képzés. Én magam 2 éveset választottam, bőven kitartott addig amíg a gyerek ment bölcsibe.
Olyat választottam ami a munkahelyemen is jól jött így külön örültek a főnökök is 🙂
Bár nekem nem mondtak fel, szimplán home officeba küldtek anno, veszélyeztetett terhes voltam, de nem irattam magam tappenzre hanem itthonról dolgoztam.
Most pedig, tervezve a másodikat, már előre megbeszéltük a főnökkel, hogy egyetemi képzésre megyek.
Szerintem a tanulás szuper elfoglaltság ha úgy nagyon unatkozol 😀
Házasok vagytok?
Ha meg született a baba vegye át az apa a Gyed plusz/Gyed extrát/apagyedet ki hogy hívja.
Te vagy otthon, de ő kap gyedet a fizetése alapján. A fizetése 70%-a jár gyedként pluszba azthiszem a baba 6 hónapos korától 2 éves korig. Érdeklődjetek majd utána bővebben, nekünk ez volt.
Én nem is dolgoztam mikor terhes lettem, 6 hónapos korig gyes majd gyed extra hála az egyik ügyélszolgálatos tanácsának :)
Terhesen is igénybe vehetsz más juttatásokat is. Nem sok, de jól jöhet.
Én meg azon aggódom, hogy ne rúgjanak ki.
Próbaidőn vagyok és abból van még 3 hetem :( Remélem kihúzom. Én is veszélyeztetett terhes vagyok de szerencsére home office-ban. Ha kirúgnak nagy gáz lesz, egy fizetésből nem fogjuk bírni :(
Picit irigyellek, hogy legalább megélhetési gondotok nincs egy keresővel. :(
válasz a 15re.
Megérdeklödtem és nem éevényes, biztosítottnak kell lenni mindenképp .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!