Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is munkanélkuli terhesen?...

Más is munkanélkuli terhesen? A koronavirus kezdetén lettem terhes és akkor szunt meg a munkám. Azután nem tudtam elhelyezkedni, fusztrált vagyok,és magányos, mit tegyek ilyen helyzetben, más is van igy?

Figyelt kérdés

Lehet felvennének vhova, de nem tudom ha bírnám mert pörgős és mindig délután kellene dolgoznom, illetve már egyre jobban nő a hasam is, és a férjem ráadásul már nemnagyon engedne mert félt hogy ha későn megyek haza nehogy bajom legyen .

De így hogy othon vagyok és ugy érzem mentálisan megyek tönkre.

2020. szept. 9. 10:36
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Akkor hogy fogsz csedet kapni?

100%hasonlo szitu. Veszélyeztetett vagyok csak igaz kulonbseg en elveszitettem a munkám.

A 365 napom nekem is megvan plusz ha munkakereső vagyok 1 évig akkor jár a csed is? Vmi ilyet mondtak nekem amikor érdeklődtem ez felől.

2020. szept. 11. 15:33
 12/25 A kérdező kommentje:

A kormányablakba -ez kimaradt. AZt mondták 1 évig munkakersőn kell legyek bejelentkezve.

Lehet az is hogy a koronavirus miatt változott, megkell majd kérdezzem ujból, persze ha vki informáltabb irhat.

2020. szept. 11. 15:36
 13/25 anonim ***** válasza:
91%
Nem fogsz így csedet kapni, ha nem vagy biztosított a szülés napján. Ha jár neked az álláskeresési járadék, akkor úgy kell időzíteni, hogy a szülés napján is kapd, úgy lesz egy minimális összegű cseded.
2020. szept. 11. 16:12
 14/25 anonim ***** válasza:
48%
Miért gondolják egyesek, hogy az otthon levés = otthon üléssel? Én ugyan dolgozom még mint fogorvos, de tavasszal, mikor leállítottak bennünket pillanatok alatt feltaláltam magam. Örültem, hogy tanulhattam a nyelvet, amiből decemberben nyelvvizsgázni szeretnék; posztgrad képzésre is járok, arra is tanulnom kellett; minden edzésem ment online, amiket otthon is tudtam csinálni. Anyósomnak szőlője van, ott is volt munka, hiszen tavasz volt. Elég szomorú, ha valakinek annyi élete van, hogy reggel elmegy dolgozni, este hazamegy és utána csak van és ennyit tud.
2020. szept. 11. 17:03
 15/25 A kérdező kommentje:

13as elvileg igen, igy volt, de 1 hete azt mondtak hogy 1 evig max lehetsz folyamatosan álláskereső és akkor is kapsz csed-et. Visszakérdeztem és azt mondta igen.

De mint irtam fennebb nekem is hihetetlennek tunt hisz tudom eddig nem igy volt.

2020. szept. 11. 17:10
 16/25 A kérdező kommentje:

És természetesen akkor ha előtte volt 365 napod az utolsó 2 évben.

DE mivel ez igy felhozodott lehet ujra megkérdem hetfőn hogy biztosabb legyek

2020. szept. 11. 17:12
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem csak 3 hónapig jár?
2020. szept. 11. 17:56
 18/25 A kérdező kommentje:

3 ho ig a jaradek jár, de maradhatsz álláskereső kedves utolső.

Holnap megkérdem, remelem nem felejtem el..

2020. szept. 13. 23:52
 19/25 anonim ***** válasza:
57%

Miért nem birod?

Miért mennél tönkre?

Minlesz veled a gyerek 2 èves koràig?

/ gondolom anyagilag elvagytok, ha a férjed nem aggódik/

Örülj neki, hogy nem ágyban fekve kell lenned és mellette aggódnod, hogy mi lesz a picivel!

2020. nov. 17. 07:03
 20/25 anonim ***** válasza:
56%
Én sem értem azokat, akik otthon nem tudnak magukkal mit kezdeni.... Mi lesz, amikor megszületik a gyerek, de még napi 3-4x aludni fog? Azért aki gyereket vállal kéne rendelkezzen annyi önismerettel, hogy tudja mit csinál hétvégén, mi a hobbija, mivel szeretne foglalkozni, mit muszáj megcsinálni/elintézni stb....Ha nagyon üresjáraton élsz, járj el egy sütizőbe, ugorj be egy teára, szendvicsre valahova. Olvass, vagy takaríts ki...rendezd be a gyerekszobát, olvass utána hogy tudsz szoptatni, mikre kell figyelni egy babánál stb....
2020. nov. 17. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!