Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azt hittem ilyen csak a...

Azt hittem ilyen csak a filmekben van?? Most ez tényleg velünk történik??

Figyelt kérdés
Az anyukám 46 éves és babát vár. Ma jelentették be, hogy 2 hónapos terhes. Nem tervezték, az orvos már hónapokkal ezelőtt azt mondta neki hogy klimaxol. Ez eddig oké. Viszont én ma reggel teszteltem pozitívat és egyszerűen nem tudom mihez kezdjek ezzel a helyzettel. Elmondani nyilván nem akartam amikor el mondták. Viszont azt sem akarom, hogy ha majd elmondom később akkor az legyen, hogy csak azért csináltam gyereket hogy ne rá figyeljenek vagy valami hasonló biztos. Eléggé durva helyzet. És egyfolytában kérdezgeti, hogy de mit szólunk hozzá? Örülünk neki? Ti hogyan reagálnátok? Ja és egyébként én 25 éves vagyok.
2020. szept. 7. 23:11
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
66%
41, azért, hogy ne cask hozzád hsaonló, gyermektelen, besavanyodott szinglik adjanak itt tanácsot, hanem tapasztalt anyák is...
2020. szept. 8. 12:31
 42/48 anonim ***** válasza:
7%
Marha tapasztalt lehet a szülés kategóriában úgy, hogy 18 éve szültél, de mindegy.
2020. szept. 8. 12:35
 43/48 anonim ***** válasza:
83%
Én 23 éve szültem, nem 18... Vagy csak az a tapasztalat, ami egy éven belüli? De elmesélem, én tb-szakelőadó, adótanácsadó vagyok, ezért vagyok itt. Egyéb kérdés?
2020. szept. 8. 12:38
 44/48 anonim ***** válasza:
77%

41!

Csak szólok, a 42 es en em ugyanaz a valaszado vagyunk. Amúgy ez egy nyitott oldal, bárki bármilyen kérdésre válaszolhat. Neked fáj, ha valaki nem szidja a másikat és nem próbál beleszólni az életébe?

2020. szept. 8. 12:39
 45/48 anonim ***** válasza:
19%
Miért nem a könyvelés topikban vagy akkor? Több hasznod lehet ott, mivel szülés terén sem olyan már semmi mint 20+ éve, szerintem.
2020. szept. 8. 12:40
 46/48 A kérdező kommentje:
Legyen már elég a vitabol. Elvetetni úgy sem foga. Amúgy engedélyeztetni kell már ebben a korban. Nem a kora volt a lényeg hanem a szituáció.
2020. szept. 8. 12:50
 47/48 anonim ***** válasza:
41%
ezért, te félnótás, mert a kismamák itt kérdeznek...
2020. szept. 8. 13:05
 48/48 anonim ***** válasza:
7%
Kérdező amúgy nem az lesz a legnagyobb baj h nem te leszel a család ici pici szemefenye meg a gyereked sem lesz az. A legnagyobb szivas ebben az h nem nagyon lesz segítséged. Mert anyukad is babazni fog. Max egyszer te viszed el az ő gyereket utána meg te. No de ez majd csak akkor fog feltunni ha már anya vagy
2020. szept. 8. 13:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!