Azt hittem ilyen csak a filmekben van?? Most ez tényleg velünk történik??
Figyelt kérdés
Az anyukám 46 éves és babát vár. Ma jelentették be, hogy 2 hónapos terhes. Nem tervezték, az orvos már hónapokkal ezelőtt azt mondta neki hogy klimaxol. Ez eddig oké. Viszont én ma reggel teszteltem pozitívat és egyszerűen nem tudom mihez kezdjek ezzel a helyzettel. Elmondani nyilván nem akartam amikor el mondták. Viszont azt sem akarom, hogy ha majd elmondom később akkor az legyen, hogy csak azért csináltam gyereket hogy ne rá figyeljenek vagy valami hasonló biztos. Eléggé durva helyzet. És egyfolytában kérdezgeti, hogy de mit szólunk hozzá? Örülünk neki? Ti hogyan reagálnátok? Ja és egyébként én 25 éves vagyok.2020. szept. 7. 23:11
1/48 anonim válasza:
Anya lánya együtt a szülőszobán cimű sorozat ez?
2/48 anonim válasza:
Az egy jó film :D csak annyit tudok mondani, hogy boldog babavárást a családnak és mondjátok el, ez nem verseny, osztozzatok az örömben... :P
3/48 anonim válasza:
Úristen, erről az Örömapa 2 című film jutott eszembe 😂😂
4/48 anonim válasza:
Úristen ez tök szuper ! Remélem mindkettőtöknek egészséges szép babája lesz.
Szerintem egy picit várj vele, ha itt az idő mindenképp mondd el neki.
5/48 anonim válasza:
Hogy-hogy nem mondtad rögtön amikor ő? Én tuti mondtam volna. Hiszen ha akkor mondod hogy te is amikor ő is, akkor nem mondhatja hogy direkt csináltad. :D
6/48 anonim válasza:
Van ilyen ismerősöm, ott a "nagybácsi" fiatalabb az unokaöccsénél:-)
7/48 anonim válasza:
6#
Én is 1 évvel vagyok idősebb anyám féltestvérénél. 🤣
8/48 anonim válasza:
Anyukád bátor vagy elég meggondolatlan.. 46 évesen 25 év korkülönbséggel hova szeretne szülni?
9/48 anonim válasza:
Hát még ha azt is mondja, hogy azért akartál gyereket, hogy rád figyeljenek, azért nem hinném, hogy olyan könnyen teherbe lehet esni akkor, amikor akarsz. Nekem ez a kérdés kicsit sántít, de ne legyen igazam.
10/48 anonim válasza:
"Anyukád bátor vagy elég meggondolatlan.. 46 évesen 25 év korkülönbséggel hova szeretne szülni?"
Khm, nyilvánvalóan a saját otthonába? A parjaval egyetértésben? Hogy jön ide a korkülönbség? Nyilván a kerdezo 25 évesen szintén külön el a saját partnerével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!