Azt hittem ilyen csak a filmekben van?? Most ez tényleg velünk történik??
Hát elég szégyen lenne nekem, ha az anyám ilyen korban szülne. Bocsi.
Nem tudsz semmit tenni, nem is kell. Fura helyzet, de majd megszokod...
14!
Szégyen? Micsoda? Hohy egy felnőtt nő biztos alapokra gyereket vállal? Mert esélyes, hogy neki van lakása, munkája, parntere. Az a 16/20/25 éves, aki a semmire, gyesre, az anyja nyakára szül, az a szegyen.
Kedves 10#
Ki beszélt itt anyagiakról?
46 évesen nőként gyermeket vállalni?igen baromi. Meggondolatlan.
Hm gondolkozzunk.. Korábóla dodóan magas rizikó faktor mind a babára mind önmagára nézve.
46 éves nem egy 25 éves sem tetstileg sem szellimeg.
Kérdezd meg a legtöbb 40 feletti nem első gyerekest mennyivel megterhelőbb nekik az éjszakázás.
Mire a gyerek felnő addigra hány éves is lesz? 🤔 Na erről va szó.
Kinek kell majd vállalni ha bármi történik a szülőkkel? A 25 éves nagy tesónak..
"Mire a gyerek felnő, mennyi is lesz?"
Nem tudom, te hogy szamolod, még aktív dolgozó lesz anyuka.
Nem kell ennyire problémázni, sok ilyen van az életben, híres emberek között is gyakran előfordul, főleg, ha féltestvér.
16!
Na és ha a 16 éves szül, ki neveli a gyereket? Mert a többségnél bizony a kedves tini anyja. Amúgy meg soha a büdös életben nem kell a testvérnek nevelni4, max vállalhatja. De 20 évesen is elpatkolhat ám valaki. Amúgy meg hagy döntse már el egy felnőtt nő, hogy akár e gyereket vállalni vagy sem. Közöd nincs hozza
Nektek egy 46-47 éves nő az biztos alapokra vállal gyereket?!
Ti tényleg ennyire ostobák vagytok?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!