Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azt hittem ilyen csak a...

Azt hittem ilyen csak a filmekben van?? Most ez tényleg velünk történik??

Figyelt kérdés
Az anyukám 46 éves és babát vár. Ma jelentették be, hogy 2 hónapos terhes. Nem tervezték, az orvos már hónapokkal ezelőtt azt mondta neki hogy klimaxol. Ez eddig oké. Viszont én ma reggel teszteltem pozitívat és egyszerűen nem tudom mihez kezdjek ezzel a helyzettel. Elmondani nyilván nem akartam amikor el mondták. Viszont azt sem akarom, hogy ha majd elmondom később akkor az legyen, hogy csak azért csináltam gyereket hogy ne rá figyeljenek vagy valami hasonló biztos. Eléggé durva helyzet. És egyfolytában kérdezgeti, hogy de mit szólunk hozzá? Örülünk neki? Ti hogyan reagálnátok? Ja és egyébként én 25 éves vagyok.
2020. szept. 7. 23:11
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
89%
Ha anyukád ilyet mondana, akkor ott baj van az anya-lánya kapcsolattal. Egy anyuka sosem mondana ilyet a lányának. 25 éves vagy, nem hinném, hogy nagyon meglepődne azon, gyereket vársz. Ez nem olyan mintha 16-17 évesen jelentenéd be. Vàrj esetleg pár hetet. De ha kérdezi, miért nem válaszolsz? Nekem inkább úgy tűnik, hogy te vagy féltékeny.
2020. szept. 8. 07:26
 12/48 anonim ***** válasza:
89%
Ugyan a munkahelyemen történt, de egyszer én is megkaptam, hogy elirigyeltem a kolleganőm terhességét és felcsináltattam magam. 😳 Biztos fura lesz, hogy anyukáddal együtt vártok majd babát, de szerintem is nyugodtam jelentsétek be ha az orvos is megerősíti a tényeket. Boldog babavárást.
2020. szept. 8. 07:26
 13/48 anonim ***** válasza:
91%
Hát, olyan családban, ahol arra számítasz, azt mondják, direkt csináltad, szerintem édesmindegy, mikor mondod el, mert az ilyen nem család.
2020. szept. 8. 07:54
 14/48 anonim ***** válasza:
24%

Hát elég szégyen lenne nekem, ha az anyám ilyen korban szülne. Bocsi.

Nem tudsz semmit tenni, nem is kell. Fura helyzet, de majd megszokod...

2020. szept. 8. 07:55
 15/48 anonim ***** válasza:
83%

14!

Szégyen? Micsoda? Hohy egy felnőtt nő biztos alapokra gyereket vállal? Mert esélyes, hogy neki van lakása, munkája, parntere. Az a 16/20/25 éves, aki a semmire, gyesre, az anyja nyakára szül, az a szegyen.

2020. szept. 8. 08:27
 16/48 anonim ***** válasza:
31%

Kedves 10#

Ki beszélt itt anyagiakról?

46 évesen nőként gyermeket vállalni?igen baromi. Meggondolatlan.

Hm gondolkozzunk.. Korábóla dodóan magas rizikó faktor mind a babára mind önmagára nézve.

46 éves nem egy 25 éves sem tetstileg sem szellimeg.

Kérdezd meg a legtöbb 40 feletti nem első gyerekest mennyivel megterhelőbb nekik az éjszakázás.

Mire a gyerek felnő addigra hány éves is lesz? 🤔 Na erről va szó.

Kinek kell majd vállalni ha bármi történik a szülőkkel? A 25 éves nagy tesónak..

2020. szept. 8. 09:25
 17/48 anonim ***** válasza:
26%

"Mire a gyerek felnő, mennyi is lesz?"

Nem tudom, te hogy szamolod, még aktív dolgozó lesz anyuka.

Nem kell ennyire problémázni, sok ilyen van az életben, híres emberek között is gyakran előfordul, főleg, ha féltestvér.

2020. szept. 8. 09:38
 18/48 anonim ***** válasza:
83%

16!

Na és ha a 16 éves szül, ki neveli a gyereket? Mert a többségnél bizony a kedves tini anyja. Amúgy meg soha a büdös életben nem kell a testvérnek nevelni4, max vállalhatja. De 20 évesen is elpatkolhat ám valaki. Amúgy meg hagy döntse már el egy felnőtt nő, hogy akár e gyereket vállalni vagy sem. Közöd nincs hozza

2020. szept. 8. 09:51
 19/48 anonim ***** válasza:
38%

Nektek egy 46-47 éves nő az biztos alapokra vállal gyereket?!

Ti tényleg ennyire ostobák vagytok?!

2020. szept. 8. 10:02
 20/48 anonim ***** válasza:
87%
A férjem és a húga között 20 év van. Nem második házasság. A lány lassan egyetemista lesz. Mindene megvan. Ha nekik így jó, akkor nincs probléma. Tragédia bármikor történhet. Ennyi erővel soha senki ne vállaljon gyereket. Ismertem olyat, akinek a terhessége alatt derült ki, hogy daganata van. 30 éves volt. A gyermeke első születésnapját sem érte meg.
2020. szept. 8. 10:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!