Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azt hittem ilyen csak a...

Azt hittem ilyen csak a filmekben van?? Most ez tényleg velünk történik??

Figyelt kérdés
Az anyukám 46 éves és babát vár. Ma jelentették be, hogy 2 hónapos terhes. Nem tervezték, az orvos már hónapokkal ezelőtt azt mondta neki hogy klimaxol. Ez eddig oké. Viszont én ma reggel teszteltem pozitívat és egyszerűen nem tudom mihez kezdjek ezzel a helyzettel. Elmondani nyilván nem akartam amikor el mondták. Viszont azt sem akarom, hogy ha majd elmondom később akkor az legyen, hogy csak azért csináltam gyereket hogy ne rá figyeljenek vagy valami hasonló biztos. Eléggé durva helyzet. És egyfolytában kérdezgeti, hogy de mit szólunk hozzá? Örülünk neki? Ti hogyan reagálnátok? Ja és egyébként én 25 éves vagyok.
2020. szept. 7. 23:11
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
31%
Ha így nézzük akár, akkor egy 47 nem lehet akár 54? Mert nektek ha belefér 47 évesen szülni, akkor mit számít pár pár év, nem? Akkor szüljön már egy 70 éves is, nem? Okoska.
2020. szept. 8. 10:47
 32/48 anonim ***** válasza:
69%
Engem nem zavar, hogy ki hány évesen vállal gyereket...felőlem lehet 18, 30, 40, 59...az ő dolga, meg a családjáé...nekem ugyan nem árt vele. Szüljön amikor kedve tartja és nevelje fel úgy ahogy tudja. Nem gondolom, hogy neked is ezen kéne foglalkoznod, hogy hány éves az anyuka...
2020. szept. 8. 10:55
 33/48 anonim ***** válasza:
33%
Nyilván senki sem szólhat bele, hogy ki mikor vállal gyereket, de azért engedd már meg, hogy elmondhassák a véleményüket ezzel kapcsolatban mások...
2020. szept. 8. 11:04
 34/48 anonim ***** válasza:
59%
Ahogyan te is engedd meg, hogy más ne akadjon úgy fenn a dolgon, ahogy te
2020. szept. 8. 11:06
 35/48 anonim ***** válasza:
89%

45 éves vagyok, van egy 17 éves gyerekem. Nem akarok többet, védekezek is, de ha mégis becsúszna, esélyes, hogy megtartanám.

Meg van hozza az anyagi háttér, egészségesek vagyunk. Tudom mivel jár egy gyerek, hiszen neveltem, nevelem. Esélyes, hogy most nagyobb türelemmel tenném, mint anno, pláne hogy most a háttér is sokkal stabilabb. Az autó 20 evésen is elcsaphat. Oke, nem én leszek a legfiatalabb anyuka, simán megértél, ha a nagymamájának néznek, de ki nem kakkantja le? Az egyetlen valódi probléma, az a genetikai betegségek nagyobb valószínűsége. VALÓSZÍNŰSÉGE , ami azt jelenti, hogy talán, esetleg. Nem biztos. De akkor is nyitva áll a lehetőség, hogy ezzel hogy akarnék adott helyzetben megbirkózni.

A gyerekvállalás magánügy, amennyiben két felnőtt emberről van szó és itt bizony ez két felnőtt ember

2020. szept. 8. 11:17
 36/48 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen idős korban azért ne csak az a autó elcsapásra hivatkozzunk már, könyörgöm.
2020. szept. 8. 11:20
 37/48 anonim ***** válasza:
56%
Hanem mire, utolsó? Pláne, hogy azt írtam, a 20 évestis elcsapjatja az autó. 45 vagyok, egészséges, a világon semmi bajom. A férjem 50, szinten egészséges. A nagyanyám 83 évesen halt meg, a nagyapám 94 volt, anyám 62, egészséges, semmi baja, semmi gyógyszert nem szed. Anyósom 74, szinten egészséges, nem szed gyógyszert, semmi baja. Apósom már nem él, ő balesetben halt meg. Anyósom oldaláról a nagyszülőm mindegyike 80 felett volt amikor meghalt. Ergo, esélyes, hogy nekem is, a férjemnek is van hatra minimum 25-30 évünk. Addigra felnő a gyerek. Továbbra is magánügy, közös nincs hozza.
2020. szept. 8. 11:50
 38/48 anonim ***** válasza:
15%
Hát akkor hajrá. Az 50 éves férjed meg egyenesen ideális korban van egy gyerekhez :D
2020. szept. 8. 11:53
 39/48 anonim ***** válasza:
61%

39!

Látom az értő olvasás nem erősséged. Nem tervezünk gyereket, arrol beszéltem, ha becsúszna. Amúgy mi a problémád a férjemmel pontosan? Fittebb mint némelyik 20 éves. Sőt...

2020. szept. 8. 11:57
 40/48 anonim ***** válasza:
14%
Ha nem tervezel gyereket, és van egy szinte felnőtt gyereked már, akkor miért vagy ebben a kategóriában?
2020. szept. 8. 12:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!