Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első trimesztert nagyon...

Első trimesztert nagyon rosszul viselő kismamák! Egyedül vagyok?

Figyelt kérdés

Sajnos 5 hete alig tudom ellátni magam, dolgozni sem tudok, folyamatosan rosszul vagyok. Semmi nem segít a rosszulléteken. Az orvos is csak annyit tanácsol, tartsak ki, a kórházat/infúziót egyelőre megúsztam. Már csak azzal telnek a napjaim, hogy számolok vissza a 12. hétig, hátha jobb lesz :(

Más is van ennyire rosszul? Számítottatok ennyire durva állapotra? Hogy vészelitek át?

10 hetes kismama

2020. szept. 5. 16:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

7.héttől kezdve ugyanígy vagyok,holnap lépek a 13.hétbe. Anyukám itt volt az első 3 hétben, az rengeteg segítség volt. Most már nem olyan borzalom mint akkor, de így sem tudok enni semmit, ropi meg keksz az megy néha. Én is fogytam már 3 kilót, 47 kg vagyok most, és emiatt aggódok, hogy eleve is vékony vagyok.

Emellett itt van nekem a 7 hónapos kislányom. Baromi nehéz.

2020. szept. 6. 10:18
 12/13 A kérdező kommentje:
Utolso! Kitartas neked is, pici babaval el sem tudom kepzelni, milyen lehet...
2020. szept. 6. 10:31
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Huh...ezekre az időkre nem szívesen emlékszem visszam. Alig vártam a rosszulleket. A 9.hétig csak reggel hánytam hébe hóba,majd utána napközben is többször. 11.héten erősödött...na akkor már dolgozni sem tudtam. Éjjel nappal hánytam,napi 40szer legalább. Sajnos az infúziót nem tudtam elkerülni. 35.hétig jártam kórházba 2 hetente.Senkinek nem kívánom. A gyömbér néha segített.
2020. szept. 6. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!