9-12 hetes kismamák, hogy vagyunk?
Sziasztok!
Gondoltam megoszthatnánk egymással az állapotunkat :) Ki hogy viseli, milyen kérdések, problémák, félelmek, tanácsok vannak :)
10+4 kismama.
Szia, Én 11+2 napos vagyok, kegyetlenül vagyok, kb 1 hete folyamatosan émelygek és nem csak reggel hanem kb egész nap. Holnap indulunk nyaralni a Balatonra, hát nem is tudom mi lesz velem. Ezt leszámítva jól vagyok, de ez miatt nincs valami jó kedvem.
És te kedves kérdező? Hogy vagy ? Első baba ?
Én nehezen viselem, hogy nem strandolhatok. Családban volt olyan, aki tóban kapott el fertőzést, és emiatt halt el a babája.
Én teljesen étvágytalan vagyok, egy csomót fogytam is. Napi 1 szelet pizzán meg 2 virsliken élek. Ha kajára gondolok, hányingerem van. Egyébként iszonyatosan fáradt és kimerült vagyok, már az itthoni teendőim közben is meg kell állnom. Sajnos a munkahelyem is ugrott :(
De mindennek ellenére örülök a babának és folyamatosan félek az ultrahangoktól, hogy minden rendben van-e, ugye ver a pici szivecskéje.
Legközelebb 2 hét múlva, a genetikai 4D ultrahangon láthatom <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!