Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes kismamakent mehetek...

12 hetes kismamakent mehetek Halott penz koncertre? Persze nem az elso sorba allnek. Szeretnek menni, de ha artalmas, kihagyom

Figyelt kérdés

2019. márc. 29. 22:38
 1/10 anonim ***** válasza:
17%
Az együttes neve miatt nem mennék.
2019. márc. 30. 02:22
 2/10 anonim ***** válasza:
9%
Nehogy menjél....
2019. márc. 30. 06:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem zárt térben nagyon zavart a baromira hangos zene és a tömeg. Elvileg nem árthat, még fejetlen a baba hallása és védett helyen van. Nálam picit idősebben végig mozgott, elvileg a rezgés miatt, így nem élveztem egyáltalán, zavart, hogy talán őt zavarja.

Ha szabadtéri, akkor lazábban mennék, ott oda állsz, ahova akarsz, vannak csendesebb helyek.

De orvosilag nincs ok a parára, a terhesség nem betegség, lehet aktív (de kímélő) életet élni, a leírtak csak az én szubjektív élményeim.

2019. márc. 30. 06:46
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Előző vagyok, én amúgy egy ülős előadáson voltam, tehát annak se volt kockázata, hogy lökdösődjenek, ugráljanak előttem. A hp nem egy metálbanda, ahol 2 perc után megy a pogo, itt inkább tinilányok fognak torkuk szakadtából hamisan énekelni a szerelmi bánatukról és kicsit ugrálnak mellé :) Annyira nem veszélyes, de azért mindenképpen leghátra vagy oldalra állnék.
2019. márc. 30. 06:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
2x voltam koncerten terhesen, egy zárt téri ülős előadáson 13 hetesen, meg egy szabadtéri 7 hónaposan. Ugyanazon előadóén nem volt gond, de volt vésztervünk.
2019. márc. 30. 07:40
 6/10 anonim ***** válasza:
72%
Miért ne mehetnél? :o Ne parázzatok már ennyire rá a terhessége. Oké, óvni kell, de mi baja lenne - főleg 12 hetesen - egy Halott pénz koncerttől...? Jó szórakozást!
2019. márc. 30. 09:29
 7/10 anonim ***** válasza:
69%
El hát, simán! Pici még, nem érzékel belőle nagyjából semmit. Nyugodtan menjél.
2019. márc. 30. 12:41
 8/10 anonim ***** válasza:
49%
Milyen pénz?! Nem hallottam még róla, de kiráz a hideg a címétől. De ahogy érzed. Ha ettől jól érzed magad és nem félsz, hogy ártasz bármivel a babának... bár ha ezt kiírtad, már esélyes, hogy legbelül tudod, nem kéne...
2019. márc. 30. 14:02
 9/10 anonim ***** válasza:
43%
Nehogy. A végén még a gyerek szeretni fogja.
2019. márc. 30. 14:09
 10/10 anonim ***** válasza:
38%
Szegény gyerek megáll a fejlődésben...
2019. júl. 22. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!