Nagy baj, ha a kismamam könyvet 12 hetes koromig nem kaptam meg?
Én 16 hetesen voltam védőnőnél. Vérvételnél nem kérték, a genetikain magánban voltam és magán dokim van.
Hozzáteszem laza védőnőm van, mert azóta se találkoztunk, majd jövő héten 24+5nél.
Szerintem ne aggódj, nincs jelentősége a könyvnek. Csak beleírják az adatokat, de gondolom leleteid vannak azokon ugyanaz van.
23hkm
Tőlem sem kérték sehol, amubuláns lapot kaptam mindenhol.
Azért is kérdezem,mert van az az egyszeri anyasági támogatás szülés után aminek az a feltétele,hogy legalább 4x megjelenjek igazoltan a terhesgondozáson. Mondjuk szülésig még többször is meg fogok jelenni orvosnál, de a terhesgondozáson mit értenek. Az már az, hogy az sztk-s nőgyógyásznál megjelenek?
3 vagyok
4 sor ki legyen töltve. Jó a nőgyógyász pecsétje, azt hiszem a védőnői bejegyzés is és ha minden igaz 1 a négyből háziorvosi is lehet.
Szóval nem kell sztkba menni a pecsétért. Sima orvosi pecsét is jó.
Nekem a védőnő állította ki azt a papírt, hogy 4*megjelentem és jár a támogatás.Kerdezd meg tőle ha talalkoztok.
11heten mentem a vedonohoz.Maganba a Down szűrést és tőlem kérték a kiskonyvet.Meg utána mindenhol.Maganorvosom volt de minden alkalommal jegyzetelt a kiskonyvbe ő is.
Igen, elvileg majd a védőnő kiállít egy igazolást a kiskönyv alapján, hogy voltál legalább 4x terhesgondozáson. Jó bele a védőnői és orvosi pecsét is.
Szóval a kiskönyv nem kell majd az anyasági támogatáshoz, csak a védőnői igazolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!