21 hetes kismamám! Ti is ha aludtok éjjel, és fordultok az ágyban, nektek is begörcsöl a méhetek? Ez normális?
Ez teljesen normalis, amit erzel es ha ez megnyugtat, nem a mehed horcsolbe ilyenkor, tehat ez nem osszehuzodas/kemenyedes, hanem a mehszalagok huzodnak meg. Amiatt van, mert no a mehed, nyulnak a szalagok es maskepp ragalnak a terhelesre.
Elso terhesseg elott en sem ereztem ilyet, terhesseg alatt gyakran. Fordulaskor, hirtelen felallasjor, tusszenteskor, vagy pl amikor fekudtem a hatamon es kohognom kellett hirtelen.
Ettol bajod nem lesz, csak kellemetlen a hirtelen, eles fajdalom, kb mintha kest szurtak volna oda, de hamar el is mulik.
Annyit tudsz tenni, hogy kerulod ezeket a mozdulatokat, ahogy korabban is irtak. Pl felhuzod a terdedet es ugy fordulsz, ha fekszel es kohogni, tusszenteni kell, akkor felulsz, stb.
Erdekes, mert elso terhessegnel kb felidos voltam, amikor eloszor ereztem, a masodik es tobbedik terhessegnel meg mar az elso hetektol eszrevettem ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!