Beteg lettem, van tippetek, hogy gyógyszer nélkül mivel segíthetek magamon?
Hétvégén nincs orvos, de nem is olyan nagy a baj hogy ügyeletre kelljen menni.
Nyaktól felfelé vannak problémáim, orrfolyás, nem kapok levegőt, duzzadnak a nyirokcsomóim. Lázam nincs, de 36,6-ot mértem nemrég.
Mit tudok tenni, hogy ne romoljon? C vitaminos vizet, D vitamint és sok folyadékot iszok, próbálok hűtő fürdőt venni, de a kádban fürdéstől eddig mindenki óva intett..
Strepsilsre és a lázcsillapítókra amik itthon vannak, az van ráírva hogy terhesen nem szabad bevenni.
16 hetes vagyok.
Gyömbértea mézzel illetve patikában kapható svájci gyógynövény italpor, terhesség és szoptatás alatt szedhető és nem gyógyszeres!
Ha lázad lenne legyen otthon kék panadol is! Én hőemelkedésre nem vettem be gyógyszert,lázam nem volt,egyszer voltam beteg, próbáltam sokat aludni,pihenni,doki látott. Ez a gyógynövényes segített, egy hétig tartott a nátha,köhögés tavaly.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!