Akinek magzatvíz elfolyással kezdődött a szülés, az elfolyás után mennyi időre rá érkeztek a fájások?
Figyelt kérdés
2020. szept. 4. 11:15
1/11 anonim válasza:
Sajnos nem éreztem semmit. Oxytocint kaptam. Azt olyan 10 perc után intenzíven éreztem. A szülésznő szerint van aki órákkal azután érez csak fájást, hogy elfolyt a magzatvíz. Most a második babát várom. A hónap végére vagyok kiírva. Nem tudom ez hogy indul majd remélem fájdalommentesebb lesz.
2/11 anonim válasza:
Szivárgás volt csak, de rá 10 órára még semmi. 20 óra múltán enyhén valami, de még akkor is nagyon fent volt a baba, császár lett a vége.
3/11 anonim válasza:
Én sürgősségi császáros voltam, előbb jött a baba, mint be tudtak volna programozni. Elfolyt a magzatvíz, beértünk a kórházba egy 20 perc múlva. Nem fájt semmi, kérdezgették folyamatosan, majd hoztak oxitocint, mert hogy kell lennie fájásnak, de úgy sem lett, csak egy nagyon nagyon minimális hasfájás, pedig mutatta a gép, hogy fáj.
4/11 anonim válasza:
Magzatvíz elfolyás után 10 perccel már jött is az első fájás. Egyből 5 percesek voltak.
5/11 anonim válasza:
Ahogy az utolsó írja. Max negyed óra múlva, ahogy a kocsiba ültünk, már jöttek a fájások. Egyből 5 percesek.
6/11 anonim válasza:
(nekem szivárogni kezdett, kb 5,5 óra múlva jött az első, 5 percesekkel)
7/11 anonim válasza:
Első gyereknél 4 óra alatt sem jöttek, mivel már előtte is szivárgott a víz pár órája, oxitocint kaptam, az elindította. A másodiknál fél órán belül. Gyorsan meg is született. A harmadiknál feküdni kellett öt órán keresztül. Amint engedtek felállni, hogy átmenjek a szülőszobaba, 10 méteren belül meg kellett kapaszkodnom, olyan erősen indult. 40 perc múlva megszületett.
8/11 anonim válasza:
Nekem 8 órával a víz elfolyása után kezdődtek a fájások.
9/11 anonim válasza:
Nekem,olyan negyed óra múlva kezdődtek, rögtön 3-5 percesek
10/11 anonim válasza:
Nekem rögtön. Feküdtem épp mikor elkezdett folyni, felkeltem és máris éreztem a fájást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!