Hányadik héttől alakulnak ki a striák azoknál, akiknek hajlamuk van rá?
Figyelt kérdés
27. hétben vagyok, van terhes pocakom, de eddig mindenféle csík nélkül. Ha hajlamos lennék rá, melyik héttől jönnének elő?2020. szept. 1. 10:10
2/11 anonim válasza:
Nekem a mellem már az első trimeszterben kirepedt, a hasamon viszont egy csík sem lett. Az utolsó egy hónapban / hétben a legjellemzőbb.
3/11 anonim válasza:
A 39-40. héten jelent meg két csík a hasamon. A mellemen a tejbelövellés után lett egy rakás stria, miután 1 nap alatt "kitalálta", hogy akkor most azonnal növünk egy teljes kosárméretet. Pedig addig nagyon boldog voltam, hogy szinte nyomtalanul viselem a terhességet, aztán a nagy túrót :D
4/11 anonim válasza:
😭 39. héten.
Annnnnyira örültem, hogy szép maradt a hasam. Aztán kb 1 éjszaka alatt fullra kirepedt, vagy 20 csík lett ha nem több.
Azóta is érzékeny a bőröm, meg tigriscsíkos.
Így elbúcsúztam az egyetlen testrészemtől amin nem volt csík...
5/11 anonim válasza:
Utolsó hónapban kezdtem zebrásodni, addig egy csíkom sem volt.
6/11 anonim válasza:
Nekem novekedesi/hizasi striam van egy jo par, terhesseg alatt csak a koldokom korul repedt meg picit. Igaz, csak a 37. hétig vittem, de ikreket.
7/11 anonim válasza:
Nekem csak szülés után jöttek elő. Most, második terhességnél (20. hét) már sajnos megjelentek.
8/11 anonim válasza:
Az első babánál az utolsó hónapban. Most. Pedig nincs rajtam csak egy kettő. Persze az előző most azért látványosabb. Hiába kentem a hasam. Majd idővel kifakul.
9/11 anonim válasza:
A 39. hét végén, egy éjszaka alatt. 41+1-re született a kisasszony, nyilván addig rommá repedt a bőröm, katasztrófa volt/még mindig az igazából. Bezzeg ha megszületik hamarabb, megúszom...
10/11 anonim válasza:
Utolsó én is ezen vernyákolok. Ha a 38. héten megszületik, akkor nem lett volna tüdőgyuszija a mekonium miatt, nem lett volna császárom, és kirepedt bőröm, és lehetett volna május elseji baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!