Kismamák nektek hogy alakulnak az utolsó hetek?
Én holnap töltöm a 36 hetet. Második baba lesz. Eddig semmi bajom nem volt, nagyon jó és könnyű terhességem volt. Most két hete azt érzem, hogy nagyon nehéz. Mindenhol fáj, a baba nagyon aktív a kezdetektől és most már olyanokat művel bent, hogy kb kiszakad a hasam. Nehéz minden lépés. De egész jókat alszom, annyi, hogy min. kétszer ki kell mennem pisilni. Néha keményedek is.
Minden kész van hetek óta. Időben be akartam szerezni mindent, mert a lányunk 36. hétre született és egy csomó mindennel nem voltunk készen, azt hittem ráérünk😄 így most másodjára biztosra akartam menni.
Régi kérdés, de nem akartam ugyanilyen témában újat kiírni.
37. Hetet töltöm pénteken és.montha megállt volna az idő. Első baba így a jeleket is "lesem" és fogalmam sincs mikor és, hogy fog indulni majd. Ez a heti meleg kikészít, persze pont most kell vérvételre stb is menni 😅
Múlt héten a derekam szakadt majdnem ketté, de az szerencsére elmúlt.
Aki hasonlóan így a végén jár, hogy bírja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!