Volt valami előjele, hogy alakulnak a striák, vagy egyszer csak belenéztél a tükörbe, és ott voltak?
Figyelt kérdés
Első terhességem, 28 hetes vagyok. Kenem mindig a hasamat, naponta többször, inkább csak hogy megnyugtassam magam, hogy én mindent megtettem, tudom, hogy nagyrészt genetikán múlik, hogy csíkos leszek-e. Viszont érdekelne, hogy akiknek lettek csíkjaik, azoknál volt valami előjele, hogy bizony alakulnak a csíkok, vagy egyik pillanatról a másikra egyszer csak ott voltak? Nem tudom hogy működik ez, nekem kamasz koromban nem lettek striáim.2015. ápr. 23. 20:57
1/5 anonim válasza:
Nekem lassan alakultak ki es 30.het utan
2/5 A kérdező kommentje:
De volt valami jele a dolognak? Mondjuk viszketett, vagy látszott, hogy lesz ott valami? Vagy elkezdtek halványan látszani és utána lettek határozottabbak?
2015. ápr. 23. 21:18
3/5 anonim válasza:
Feszült mindig,aztàn halvàny hajszàl csìkok,és egyre sotétedõ vastagabb csìkok lettek..Kentem mindennel,de felesleges minden kencefice...
4/5 anonim válasza:
Nekem egy db elég hamar kijött ott ahol a fenekét kinyomta :) A többi viszont kb egyik napról a másikra. Egyik nap úgy keltem hogy zebra vagyok... de még a nagyajkaim is csíkosak lettek :( Kentem én is, de nem volt sok illúzióm, tudtam előtte is hogy hajlamos vagyok a striákra.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Hát, kenegetem magam továbbra is, mást úgysem tehetek. Én reménykedem, hogy megúszom, anyumnak is meg a nagymamáimnak is szép maradt a bőre mindegyik terhesség után, úgyhogy hátha jó géneket örököltem :) Csak kíváncsi voltam, hogy működik ez, hogy lehet érezni valamit, vagy egyszer csak ott a meglepi.
2015. ápr. 24. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!