Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen vizsgàlatok kellenek...

Milyen vizsgàlatok kellenek ?mekkora a kockàzat?

Figyelt kérdés
Itt elsősorban azok véleményét vàrom tapasztalatait akik 35éves kor felett szültek.Én jelenleg 38éves vagyok .van màr két fiú gyermekem.16 es13éves.szeretnék egy 3.babàt amin rajta vagyunk hàtha kislàny lenne.De aggódom a korom miatt terhesség lezajlàsa, komplikàcio, szülés, bár utóbbihoz hozzàfűzöm..mind a két szülésem katasztrófa volt.nehezen tàgultam sokàig napokig vajudtam stb..vàrom a tapasztalatokat.ha leîrnàtok megköszönném .amúgy a terhesség ideje alatt minden rendben volt..

#szülés #terhesség #35 év felett #Terhességi komplikàcio
2020. aug. 26. 13:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szia! 39 múltam, 38 hetes vagyok a második gyerekemmel, van már egy 8 éves fiunk, most kislányt várunk. Mi Panoráma tesztet csináltattunk 12 hetesen, annak tökéletes lett az eredménye. Ennyi volt a plusz vizsgálat.

Az ilyen 1-es fajtákkal nem kell foglalkozni.

2020. aug. 26. 15:53
 12/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm hogy segíteni pribàltok kivéve aki rosszul nézi ezt a babàs dolgot.es nyilván ha fiam lesz megint annak is ugyan úgy fogok örülni mintha kislàny lenne..egészségem rendben van elhízás sem vagyok.nyilvan ilyenkor nagyobb a kockàzat de sok olyan nő van aki közel 40felé szül.annak idején anyukàm engem is 39evesen szült..nővérem 42évesen szült..és manapsàg egyre inkàbb kitoljàk a szülést ..de szerintem ezzel sincs semmi gond..
2020. aug. 26. 16:53
 13/19 anonim ***** válasza:
34%

Nem vagyok. Ez a véleményem.

A baba klubban ahova jàrunk, tavaly karàcsonykor jött a mikulàs.

Minden gyereket odahívott magàhoz egyesével. A 2-3 éveseket persze, nem a kisebbeket.

Ott volt egy anyuka aki néhàny évvel fiatalabb az én anyumtól.

40+volt mikor szülte a 3.at.

A Mikulás meg adott egy szem szaloncukrot a gyerekeknek, a csomagon kívül, hogy az anyàjé, mert anyàval volt minden gyerek. Ennek a kislànynak meg mondta hogy ez a mamàé...a nő fel volt hàborodva, kicsapta a patàriàt, mi az hogy őt a mamànak nézik.. Hozzàteszem rajta kívül minden anyuka 30alatti, van aki 22 csak.

És van egy felnőtt lánya, plusz egy nagy kamasz is.

2020. aug. 27. 17:04
 14/19 anonim ***** válasza:
93%

No ezzel csak az a gond, hogy senki a vilàgon nem kèrdezte a vèlemènyedet! Nem ez volt a kèrdès, hogy te javaslod vagy sem, sem az, hogy mit gondolsz errôl.

Nem veled kell 3.ik gyereket vàllalnia nem te szülöd aztàn neveled fel milyen alapon itèlkezel?

Ràadàsul ilyen stílusban. A nagy vilàgban kismillió olyan dolog van amiben az emberek màskènt gondolkoznak attól mèg abba te nem szólhatsz bele csak mert az màs mint a tied.

2020. aug. 27. 17:48
 15/19 anonim ***** válasza:
7%

Mi a véleményed az ugyanaz mint hogy mit gondolsz erről okoska.

Na te tipikus az a fajta nő lehetsz aki csak potyogtatni tud ennyi ésszel.

2020. aug. 27. 18:08
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"Itt elsősorban azok véleményét vàrom tapasztalatait akik 35éves kor felett szültek" .

Hol olvasol te olyat, hogy mit gondolsz errôl???

Szövegèrtelmezès nem megy?

El kellett volna vègezni az àltalànos iskolàt .

2020. aug. 27. 18:16
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Na jó persze 13as. 36 vagyok egy kisbabával, és tervezünk még egyet úgy 1,5-2 év múlva. És képzeld, mikor vettem úgy egy hónapja két doboz sört a boltban, elkérték a személyim. Nem kötelező mindenkinek lerobbani, és a gyereke nagyanyjának kinézni.
2020. aug. 27. 21:41
 18/19 A kérdező kommentje:
Tényleg köszönöm aki segít és nem pedig aki oktalanul vàdaskodik okoskodik...ha elolvasta volna a kérdéseket normàlisan nyilván tudnà is értelmezni..lehet nàlla jobb ha túl fiatalon szülnek akkor stimmel minden..mindenki sajàt maga érzi mikor vàllal még gyermeket...és egy 40eves nő sem túl öreg..föleg ha jól istartja magàt és a szervezete is tökéletes..úgyhogy hajrà aki késő szül mint 35eves..mi màr érett fejjel vállaljuk be és tapasztalatokkal a hàtunk mögött..
2020. aug. 28. 19:03
 19/19 anonim ***** válasza:
krédező nagykor külnöbség elenére,szülhetsz harmadik babát.ugyan olyan szülés terhesség mint 30-35 évesen
2021. jún. 16. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!