Milyen vizsgàlatok kellenek ?mekkora a kockàzat?
Szia! 39 múltam, 38 hetes vagyok a második gyerekemmel, van már egy 8 éves fiunk, most kislányt várunk. Mi Panoráma tesztet csináltattunk 12 hetesen, annak tökéletes lett az eredménye. Ennyi volt a plusz vizsgálat.
Az ilyen 1-es fajtákkal nem kell foglalkozni.
Nem vagyok. Ez a véleményem.
A baba klubban ahova jàrunk, tavaly karàcsonykor jött a mikulàs.
Minden gyereket odahívott magàhoz egyesével. A 2-3 éveseket persze, nem a kisebbeket.
Ott volt egy anyuka aki néhàny évvel fiatalabb az én anyumtól.
40+volt mikor szülte a 3.at.
A Mikulás meg adott egy szem szaloncukrot a gyerekeknek, a csomagon kívül, hogy az anyàjé, mert anyàval volt minden gyerek. Ennek a kislànynak meg mondta hogy ez a mamàé...a nő fel volt hàborodva, kicsapta a patàriàt, mi az hogy őt a mamànak nézik.. Hozzàteszem rajta kívül minden anyuka 30alatti, van aki 22 csak.
És van egy felnőtt lánya, plusz egy nagy kamasz is.
No ezzel csak az a gond, hogy senki a vilàgon nem kèrdezte a vèlemènyedet! Nem ez volt a kèrdès, hogy te javaslod vagy sem, sem az, hogy mit gondolsz errôl.
Nem veled kell 3.ik gyereket vàllalnia nem te szülöd aztàn neveled fel milyen alapon itèlkezel?
Ràadàsul ilyen stílusban. A nagy vilàgban kismillió olyan dolog van amiben az emberek màskènt gondolkoznak attól mèg abba te nem szólhatsz bele csak mert az màs mint a tied.
Mi a véleményed az ugyanaz mint hogy mit gondolsz erről okoska.
Na te tipikus az a fajta nő lehetsz aki csak potyogtatni tud ennyi ésszel.
"Itt elsősorban azok véleményét vàrom tapasztalatait akik 35éves kor felett szültek" .
Hol olvasol te olyat, hogy mit gondolsz errôl???
Szövegèrtelmezès nem megy?
El kellett volna vègezni az àltalànos iskolàt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!