Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fürdenétek a Balatonban?

Fürdenétek a Balatonban?

Figyelt kérdés
Lassan a 4. hónapban vagyok, és most megyünk nyaralni. Várandósan fürödtetek/fürödnétek a Balatonban? Nem a koronavírus miatt, hanem a sok baci, fertőzés miatt kérdem. Ugyanis sok helyről lehet hallani, hogy mostanában a szemük gyulladt be, fertőzést kaptak el, stb. És így babavárás alatt kicsit tartok ettől. Siófokra megyünk egyébként, ott is nagyon "koszos-bacis" a víz?

2020. aug. 24. 13:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
80%
Én fürödtem, a nőgyógyászt kérdeztem azt mondta elovizben szabad, medencés strandon nem javasolt.
2020. aug. 24. 14:58
 22/26 A kérdező kommentje:
Félre értés ne essék, én senkit nem pontoztam le. Egy kettő zöldet nyomtam. De azért mert valakivel más a nézetem pl, nem fogom lepontozni. Sőt, köszi az eddigi válaszokat! 😊
2020. aug. 24. 15:00
 23/26 anonim ***** válasza:
16%
Terhesség nélkül sem tenném bele a kislábujjamat sem
2020. aug. 24. 15:21
 24/26 anonim ***** válasza:
30%
Nekem is azt mondta az orvos, hogy tóban fürödhetek, de én sem szoktam már terhesség előtt sem, mert mindig bekapok valami jó kis fertőzést. :S
2020. aug. 24. 21:48
 25/26 anonim ***** válasza:
27%
Mi a balatonnál lakunk, én végig fürödtem, szeptember végén szültem, minen bajom volt olyan meleg nyár volt enélkül nem biztos hogy túléltem volna :) A fiam is fürdik minen évben 9hós kora óta, áprilistól szeptemberig, soha semmi bajunk nem volt.
2020. aug. 24. 22:56
 26/26 anonim ***** válasza:
63%
Én kikértem a nőgyógyászom véleményét ,természetes vízben szabad szerinte . Ez nyár elején volt , nem kaptam el semmilyen fertőzést ! Ha nagyon félsz , menj be csak térdig , az is nagyon jól fog esni 😊 boldog babavárást !
2020. aug. 25. 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!