Kutyás és nem kutyás szülők! Fürdenétek olyan strandon ahol a kutya bevihető a vízbe?
Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 16:44
2/14 anonim válasza:
Engem a Balatontól durvább dolgok tartanak vissza.
4/14 anonim válasza:
A kutya sose pisil, kakil bele a vízbe, az emberekkel ellentétben. A szőre maximum koszos, de az biokosz, a természetes vízben eloszlik. Persze nem kell ölelgetni a vizes kutyát a vízben ,de nem is kell megijedni tőle. A gyerek a parti homokban/fűben játszódva több vackot fel tud nyalogatni, mint ami a vízben ráragadna.
5/14 anonim válasza:
3,5 évesen tanultam meg úszni a Tiszában :) úgyhogy igen. Szerintem a természetes vizekben ez már mindegy, hiszen sokféle állat van bennük, körülöttük. Nincs kutyánk.
6/14 anonim válasza:
bevittem és láss csodát semmi gond! sok szülő túlzásba viszi ezeket a dolgokat. aztán lehet a kölyköt hetente dokihoz hordani, mert egy kicsit szipog. a kutya nem szrik és nem pisál a vízbe.
7/14 anonim válasza:
Igen. Ahogy az előző is írta a kutya se nem pisil, se nem kakil a vízbe. A rettegett fertőzések amiket esetleg magán cipelhet többnyire nem tejednek emberre. Egy rossz higiéniájú ember mellett több esély lenne a bacik összeszedésére.
8/14 anonim válasza:
Mi átjártunk Ausztriába egy időbe strandolni, a Fertő-tónak azon az oldalán volt egy strand, ahová kutyát is be lehetett vinni úsztatni. Két rotit vittünk, én gyerekként imádtam.
Azóta felnőttem, 30 vagyok, két gyerekem van, ha lenne a közelben ilyen strand, tuti felpakolnék mindenkit.
Mondjuk medencébe nem mennék, amiben kutya is fürdött, de egy tó öntisztuló,és szerintem vannak benne vadabb dolgok is egy kis kutyaszőrnél.
9/14 anonim válasza:
igen. a kutyánál sokkal mocskosabb állat az ember.
ráadásul nincs bekenve napolajjal, se krémekkel, ami rajta van az minden természetes, ja és a kutya az nem ürít a vízbe, míg az ember nagyon sokszor megteszi.
10/14 anonim válasza:
De azt honnan tudjatok, hogy nem pis il a vizbe?
Amugy medencebe amugy se megyek be, de toba bemennek kutyaval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!