Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fürdenétek a Balatonban?

Fürdenétek a Balatonban?

Figyelt kérdés
Lassan a 4. hónapban vagyok, és most megyünk nyaralni. Várandósan fürödtetek/fürödnétek a Balatonban? Nem a koronavírus miatt, hanem a sok baci, fertőzés miatt kérdem. Ugyanis sok helyről lehet hallani, hogy mostanában a szemük gyulladt be, fertőzést kaptak el, stb. És így babavárás alatt kicsit tartok ettől. Siófokra megyünk egyébként, ott is nagyon "koszos-bacis" a víz?

2020. aug. 24. 13:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
61%
Két hete és most hétvégén is voltam balcsin. Csak olyan helyen fürödtem ahol nem volt tömeg. Két hete vitorláztunk és a nyílt vízben fürödtem többször is. Most hétvégén voltunk a standon, de nem mentem be mert nagy volt a tömeg. Aztán voltunk a kikötőben ott nem volt tömeg meg mélyvíz van így bementem csobbanni egyet. A strandon max vizibiciklivel távol a tömegtől mennék be a vízbe. Nem vagyok paramami, de nem egyszer láttam már lebegő kakit a fürdőző tömegben a pisi meg még csak nem is látszik. A tömegtől távol nem lett semmi bajom, kivéve az ekcémát, amit sajnos a kékalga egy kicsit bedurrantott. Orvos mondta, hogy a kékalga ami most el van szaporodva a Balcsiban iritálhatja az ekcémát. 27hkm
2020. aug. 24. 13:55
 12/26 anonim ***** válasza:
69%

Nem. Barátnőm tegnap jött haza leléről, jó kis fertőzést szedett össze. Pedig nem hajlamos rá.

15hkm

2020. aug. 24. 13:55
 13/26 anonim ***** válasza:
33%
Én egyszer mentem élővizes strandra (nem Balcsi) 25 hetes terhesen és nem állítom, hogy ott kaptam el..., de bizony lett egy fertőzésem nem sokkal később. A vízbe egyáltalán nem mentem be, viszont a vízpartra leültem egy kis időre és átnedvesedett a bugyim plusz hát ugye a wc is nyilvános ott. De tényleg nem tudom biztosra mondani, hogy ott szedtem össze vagy akár más módon...szerencsére időben észrevettük és antibiotikummal kezelve lett. Egyébként zárt volt a méhszáj. Én nem kockáztatnék.
2020. aug. 24. 14:26
 14/26 anonim ***** válasza:
26%
Ez egy tó, a vize nem cserélődik. Áll benne a szutyok, ennyi. Értem én, hogy magyarok vagyunk, meg jaj a Balaton, de őszintén? Gusztustalan.
2020. aug. 24. 14:30
 15/26 anonim ***** válasza:
30%
Én is kihatyam most nyáron a strandot, pedig nagy társasággal mentünk.
2020. aug. 24. 14:34
 16/26 anonim ***** válasza:
90%
A nagyobbik gyerekemmel meg paraztam, csak terdig mentem be. A kicsivel siman belementem. Hozza kell tennem, hogy problemamentes varandossagaim voltak.
2020. aug. 24. 14:45
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Amugy a to ontisztulo 14-es, olvass kicsit rola, hogy mire jo a nadas a parton ;)
2020. aug. 24. 14:46
 18/26 anonim ***** válasza:
23%

Te meg arról, hogy mit okoz az alga!

[link]

2020. aug. 24. 14:48
 19/26 anonim ***** válasza:
40%
Mindenki megint le van pontozva 😂😂...nevetséges ez már komolyan.
2020. aug. 24. 14:56
 20/26 anonim ***** válasza:
27%
18, ez igaz, a Balaton nyugati felen ez tenyleg egy nagy problema.
2020. aug. 24. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!