Árthat ez nekunk?

Figyelt kérdés
Terhes vagyok es a parom bevasarolt vitaminokbol, terhes vitamin, d-vit. Magnezium, calcium vas meg ilyeneket de mindenbol a legolcsobbat. Ami nekem annyira nem tetszik. Ki tudja mibol van... szerintetek?

2020. aug. 23. 11:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát én jó terhesvitamint szedtem, de ugyan úgy mellé a magnéziumot. A szülész orvosom írt fel vasat, az endokrinológusom pedig d vitamint. Persze labor alapján.

Szóval én azt mondom hogy ne csak úgy beszedj mindent, hanem majd az orvos a labor alapján megmondja. Érdemes D vitamint is nézetni amúgy

2020. aug. 23. 12:43
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

12-essel értek egyet, egyelőre csak terhesvitamint szedj, és utána vérkép alapján kapsz majd receptet, én D-vitamin receptet kaptam, és nem is volt mindegy, hogy melyiket szedem be.

A párod amúgy aranyos, hogy ilyen lelkes, ne törd le a lelkesedését, de mondd neki, hogy túl is lehet adagolni ezeket a dolgokat, a terhesvitamin egyelőre mindent tartalmaz, amire szükséged van, plusz változatos, egészséges táplálkozás. Inkább zöldségekből vásároljon be!

2020. aug. 23. 13:08
 13/16 anonim ***** válasza:
22%
Bocsi,hogy nem valaszolok,de en is a dm sajatmarkas terhesvitamint vettem meg,es en is attol tartok,hogy nem szivodik fel jol,mivel 90 db 900ft volt... Aki ismeri,milyen tapasztalatai vannak vele?
2020. aug. 23. 14:00
 14/16 anonim ***** válasza:
81%
13 dicserni szoktak. A vervetelen meglátod. Ha nem elég majd valtasz.
2020. aug. 23. 14:22
 15/16 Ignis Subdialis ***** válasza:
100%
#13: Az fogyasztók elégedettek vele, a tudomány szerint meg nem szívódnak fel belőle az ásványi anyagok. A vitamintartalma ettől még segíthet.
2020. aug. 23. 20:14
 16/16 anonim ***** válasza:
50%
Nálunk is szinte ugyanez zajlott le! :) Párom a DM-eset vette meg először, mert annyira megörült a jó hírnek, hogy bent meglátta, hogy milyen jó áron van és azonnal hozni akart nekünk valamit. :) Később a védőnő mást javasolt, így áttértem az Elevitre, de ezzel nyugodtabb is voltam, mert sokkal több minden van benne és a vérképem sem mutatott semmilyen hiányt szerencsére. De ez sok mindentől függ, lehet, hogy neked egészen más válik majd be, ki kell tapasztalni. :)
2020. szept. 7. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!