Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Toxoplasma, fagyasztott hús?

Toxoplasma, fagyasztott hús?

Figyelt kérdés

A boltbol vett fagyasztott húsoktól lehet elkapni toxoplasma fertőzest?

Tegnap vettunk elote bepanirozott cordon bleut( mirelit, fagyasztott)

Kisutottuk olajba, de mar a vegén jartam, amikor eszrevettem, hogy nagyon enyhén rózsaszínes volt a hús közepe..22 hetes terhes vagyok, 15 hetesen teszteltek toxoplazmara, negativ lett.

Ha mar le volt fagyasztva ez a hús, akkor az megöli a parazitakat?

2020. aug. 23. 11:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
18%
20 mert magyarul nem jelentek meg fordítások szaklapokban, ezáltal az interneten sem... mert magyar igényes oldal nem létezik, csak Blikk van? Mellesleg azt gondolom, a kanadai toxoplazma atfertozottseg viszonylag kevéssé releváns magyar viszonylatban. 🤔 de persze, en vagyok a nevetséges.
2020. aug. 23. 14:24
 22/24 anonim ***** válasza:
22%

Springerlinkez, Publisherhez, NCBi-hoz nagyrészt, előfizetés szükséges, ami, nem mindenkinek elérhető.

Most pl egy kanadai cikket linkelt valaki. Attól, hogy kanadai a kutatócsoport, meg az alanyok, nem különbözik semmitől a magyar toxoplazma fertőzés. Na nagyon kutakodott volna, biztos talál magyar forrást is, de itt nem ez volt a lényeg. Hanem, hogy igazolja, hogy 14 mekkora egetverő butaságot írt.

A szakirodalmi adatbázisokhoz is nagyrészt, licenc szükséges. A magyar kutatócsoportok eredményei is, elsősorban, angolul jelennek meg.

Most felesleges azon fennakadni, hogy valaki angol forrásra hivatkozott.

A lényeg, hogy veszélyes a babára nézve a fertőzés és a linkelt cikk alapján is a legfontosabb a megelőzés.

2020. aug. 23. 15:17
 23/24 anonim ***** válasza:
89%
Most ne haragudj de melyik része az egetrengető butaság? Hogy próbáltam vigasztalni, hogy valszeg nem fogja elkapni egy véletlenül nem tökéletesen az sült hustol? Ami mirelit, tehát eleve valószínű már átment mindenfele kezelésen? Rendben. Sajnálom kérdező. Mindenképpen toxod van. Rettegj. (Ne, ne rettegj, továbbra is tartsd be az előírásokat)
2020. aug. 23. 17:40
 24/24 anonim ***** válasza:
55%
Ertem 22. Tehát ha az en egyik felmenőm orosz és orosz nyelven bizonyítom az igazam egy fórumon, akkor az rendben van? Az korrekt a fórumozók 50%-val szemben akik egyáltalán vagy nem elegge beszélnek angolul, hogy angol forrásokat dobálunk? Azzal a felkiáltással, hogy nincs igazad olvasd el ezt. De pl meg azt se fejted ki, hogy miben nincs igaza a másiknak és mi a valós az adott kutatás szerint? És ha a legtöbb kutatás angol nyelven elérhető, akkor aki nem tud angolul az dögöljön meg szerinted, vagy esetleg nem az lenne a minimum, hogy közlöd magyarul röviden a tartalmat annak amit linkelsz? Hat tudod ez azért így minden csak nem hasznos válasz. És ez most független attól, hogy kinek van igaza.
2020. aug. 23. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!