Aki szules elott lefagyasztotta a fott etelt, az milyen kajat fozott/fog fozni, mennyi adagot fagyasztott le szules utanra?
Nem sokat, mert a fagyasztó sem nagy.
De pörköltöt biztos teszek el több kis adagban, azt ha kiolvad könnyen lehet variálni (rizzsel, tésztával, tejföl+tészta, vagy csak kenyérrel).
Szia!
Pörkölt, hagymán dinsztelt/pirított gomba (sok mindenhez fel lehet használni), bolognai szósz, friss zöldborsó, hüvelyes zöldbab, málna, meggy, ilyesmiket, igaz ezutóbbiak nem főtt ételek, de jól jönnek, mire szülni fogok (november).
Szép babavárást!
Szia,
én is előre főztem a második gyerkőc érkezése előtt. Pörköltet, több adagot is főztem, de volt bolognai szósz, töltött káposzta (én mindent ettem szoptatás alatt, nem hasfájósak a gyerekek), húsleves, húsleves lé külön, paradicsomos gombóc, brassói, májgombócleves, fasírt (rántva és külön panírozva is), rántott hús, chilis bab, de volt lefagyasztva már megsütött pékáru (kakaós csiga, kalácsok, kuglóf), félig elkészített hortobágyi töltelék (darált húsból).
Ezenkívül jó ötlet, amit írtak addig: zöldségek felhasználásra készen a fagyasztóban, húsok darabolva (szeletelve, kockázva, csíkozva stb.), darált húsból is tettem el elég sokat. Gyümölcsök szintén így.
A párolt káposzta is volt bent, de én tényleg mindent ehettem, nem fájt egyik gyerkőc hasa sem szoptatás alatt.
szép babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!