Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki szules elott lefagyasztott...

Aki szules elott lefagyasztotta a fott etelt, az milyen kajat fozott/fog fozni, mennyi adagot fagyasztott le szules utanra?

Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 21:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem sokat, mert a fagyasztó sem nagy.

De pörköltöt biztos teszek el több kis adagban, azt ha kiolvad könnyen lehet variálni (rizzsel, tésztával, tejföl+tészta, vagy csak kenyérrel).

2012. júl. 1. 22:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Pörkölt, hagymán dinsztelt/pirított gomba (sok mindenhez fel lehet használni), bolognai szósz, friss zöldborsó, hüvelyes zöldbab, málna, meggy, ilyesmiket, igaz ezutóbbiak nem főtt ételek, de jól jönnek, mire szülni fogok (november).

Szép babavárást!

2012. júl. 2. 09:54
 3/6 anonim ***** válasza:
szia! igaz hogy en februarban fogok szulni, de mar gondolkodtam rajta hogy en is le fogok dolgokat fagyasztani, tanultam hibambol elozo szulesemnel. szoval ilyent hogy: porkolt, husleves (majd csak a tesztat kell belefozni) tolotttkaposzta, torpaszuly (ezt csak a csalad tobbi reszenek) barmilyen leves amit elotte fozok majd: tarkonyos krumplileves, pacalleves, gorogcitrom leves; felkesz: bepanirozott hus; en mar elore megpucolva, felvagva fogok a fagyra tenni zoldsegeket amiket majd leveshez hasznalok (repa,karalabe,karfiol)es konnyu lesz csak bedobni a vizbe. persze jo eltenni gymolcsoket is.
2012. júl. 4. 14:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia,

én is előre főztem a második gyerkőc érkezése előtt. Pörköltet, több adagot is főztem, de volt bolognai szósz, töltött káposzta (én mindent ettem szoptatás alatt, nem hasfájósak a gyerekek), húsleves, húsleves lé külön, paradicsomos gombóc, brassói, májgombócleves, fasírt (rántva és külön panírozva is), rántott hús, chilis bab, de volt lefagyasztva már megsütött pékáru (kakaós csiga, kalácsok, kuglóf), félig elkészített hortobágyi töltelék (darált húsból).

Ezenkívül jó ötlet, amit írtak addig: zöldségek felhasználásra készen a fagyasztóban, húsok darabolva (szeletelve, kockázva, csíkozva stb.), darált húsból is tettem el elég sokat. Gyümölcsök szintén így.

A párolt káposzta is volt bent, de én tényleg mindent ehettem, nem fájt egyik gyerkőc hasa sem szoptatás alatt.

szép babavárást :)

2012. júl. 4. 19:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen,nagyon jo dolgokat irtatok :) nekem is 2.babam lesz es az elsonel en is megszivattam magam,mert nem tettem el semmit es segitsegem sem lesz. :) szoval igazabol mindent lehet fagyasztani keszen? nekem is az a baj,hogy 3 fiokos csak a melyhuto es felek,hogy nem fog olyan sok minden beferni :)
2012. júl. 4. 20:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Én leveseket fagyóztam le, zacsiba, úgy jobban befért, töltött kápit, pörköltöt, előre elkészített fasírtot, sok sütit is, mert még a torták is jól fagyaszthatók.
2012. júl. 5. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!