Terhesség alatt fogyni?
Nekem is 30-as volt a BMI-m majdnem és aggódtam is, hogy jaj most mi lesz.
Semmi nem volt, teljesen egészséges terhesség.
Orvosilag bármi indokolja hogy ne hízz 3 kilót 20 hét alatt? Megnövekedett méh, vízvisszatartás, több vér, placenta, a kisbabád és lám ott az a 3 kiló extra. Nem te "híztál".
Nekem a dokim azt mondta, hogy ameddig az eredményeim jók, őt nem érdekli a súlyom. Ha 6 héttel a szülés után még mindig sok lesz rajtam, megfogja érdeklődni nálam, hogy kikérje-e dietetikus véleményét.
12 héttel vagyok a szülés után és 3 kilóval kevesebb vagyok mint előtte.
Mert a magyar orvosok megszállottan súly mániások. Minden baj forrása a zsír a combunkon.
Oké kicsit sarkítottam.
Fogadott orvos egyébként? Gondolom ott is hibát keres ahol nincs, hogy úgy érezd foglalkozik veled, és busásabban megfizesd.
Még ha alapból túlsúllyal is kezdtél, amíg nincs bajod addig csak ne fogjon fogyókúrára, de ez az én véleményem. Azt javasolhatja, hogy egészségesebben étkezz, de ezt saját magadért csináld.
Ismétlem mindezt csak abban az esetben mondom ha nincs bajod amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!