Mi van, ha véletlenül nem fogyni fogok terhesség alatt?
Nah, ezt jól elrontottam :D szóval , mi van, ha véletlenül fogyni fogok és nem hízni terhesség alatt... ez akart lenni :)
ÉS az is kimaradt, hogy 21 hetes várandós vagyok, második babával.
Én nem vagyok túlsúlyos, mégis fogytam mindkét terhességem alatt (nem hánytam, nem volt semmi bajom, egyszerűen csak így reagált a szervezetem). S van két makk egészséges lányom!
A kenyeret minek kellene erőltetni? Nem abban van a vitamin. A zöldségek, húsok teljesen megfelelnek.
Szóval ne aggódj, ha fogysz. Túlsúlynál meg végképp nem gond!
Én nem vagyok túlsúlyos, mégis fogytam mindkét terhességemmel. Nem hánytam, nem volt bajom, egyszerűen csak így reagált a szervezetem. S van két makk egészséges lányom!
Túlsúlynál végképp nem baj, ha esetleg fogsz, ettől még a baba elvonja a kellő vitaminokat magának.
Amúgy a kenyeret miért kellene erőltetni? Nem abban vannak a fontos tápanyagok.
Szóval nyugi, nem gond ha fogysz!
Első terhességemet 94 kilóval kezdtem. Fogytam a 20.-ik hétig 5kilót, majd ezt szedtem vissza és még 2 kilót. Azaz 96-al mentem szülni.
Mindent ettem amit megkívántam.
Igaz alapvetően nassolós vagyok, de a terhesség alatt ezt elhagytam.
Most második gyerekkel vagyok terhes, 30 hetes. Eddig 2 kilóval vagyok nehezebb. Most is eszek mindent.
Ezért szeretem a nyarat, sok a gyümölcs és azt nassolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!