Mi van, ha véletlenül nem fogyni fogok terhesség alatt?
Nyugi, nem baj, ha nem hízol, meg az sem, ha fogysz egy kicsit, bár nem hiszem, hogy most már lejjebb fog menni a súlyod, viszont ha nem hízol, de a baba meg nő, akkor az végül is fogyás :) Ha most elkezdesz egészségesen étkezni, az nem szélsőséges, az normális.
Én hasonló cipőben járok, 90 kg vagyok, második babámat várom, igaz, nekem már az első elég nagy, de ott kezdődött a hízásom, előtte 60 kg voltam, úgy pont jól éreztem magam. Szülés után valamennyit sikerült leadnom, de miután visszamentem dolgozni, újra feljöttek a kilók (na igen, ülő munka, vacak kaja párosítás megtette a hatását). Most, hogy terhes vagyok, megfogadtam, hogy nem fogok megint úgy elhízni, mint a fiamnál, és tényleg figyelek is rá, hogy egészségesebb dolgokat egyek. Pont ma voltam védőnőnél, és ő tanácsolta, hogy reggelire egyek rozskenyeret, de ha amúgy nem kívánom a tésztát, lisztes dolgokat, akkor nem kell erőltetni. Merthogy amúgy most én is elsősorban a zöldségeket kívánom. Inkább a hús az, amit erőltetek, sose voltam nagy húsos, de most azért kétnaponta próbálok valami húsfélét enni.
Mi lesz ha fogysz?? Nagyon örülsz majd neki!!! :) Hidd el, ha nem hízol mostantól egy dekât sem a terhesség végéig, akkor ergo fogysz. :)
Nyugi van, ne idegeskedj. Majd a védõnõ szól, ha gond van.
Pl én 95kg-ról kezdtem a terhességet. Hányás az elsõ trimeszterben, minusz 8 kg. Hidd el, nem izgat. Soha nem tudtam diétázni, sportolni meg lusta vagyok. Legjobb diéta a terhesség-EDDIG! :)
Már nem hányok, de nem kívánom a kaját. Minusz 2 kg. Tehát 10-zel vagyok kevesebb! Félidõnél járok, kiváncsi vagyok, hogy alakul a végéig. De azt számoltam, hogy ha visszahízok 10 kilót szülésig, akkor is kevesebb leszek, mire hazajövök a kórházból, ugyanis 6-8 kiló tuti lejön a szülésnél. Tehàt mostantól 16-18 kg-ot kéne hízni, hogy annyi legyek, mint elõtte. Nyilván nem ez a célom. :) De happy vagyok, sosem voltam ilyen csini mint most. (Nyilván a magam kategóriàjában) Neked meg boldog babavárást!
Ne aggódj, egyél, ami jólesik, a baba elveszi, ami kell neki.
Ettől függetlenül: szénhidrátra szüksége van a szervezetednek. De jó szénhidrátokra. Teljes kiőrlésű kenyér, ilyeneket egyél. Nem kell sokat, de a napi 150 gramm legyen meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!