Szerintetek ez a vérteszt mennyire megbízható?
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Na erre varjal gombot! Miattuk lettem én is tesztellenes
Te nem hogy 20 éves nem vagy, szerintem 12 is nehezen. Ennyire szánalmas senki nem lehet 20 évesen, hogy újra és újra visszaírja ugyanazt a baromságot és nem veszi észre magát, hogy azontúl hogy a lőtéri döglött kutyát nem érdekli az agybaja, még a moderátorok is törlik jogosan a hsz-eit és mint az oviban, veri a segget a földhöz, hogy brühühü most miért. 🤦🏻🤦🏻
Ugyanilyen alapon olyan is van, aki fogamzásgátló mellett teherbe esik, ritka, de meg lehet rá az esély, mint ahogy spirál, eseményutani mellett is előfordulhat, most akkor azert, mert van egy minimális esély erre, az összes fogamzásgátló módszer megbízhatatlan és haszontalan??
A teszt 99,9%-ban megbízható, pont. Ha képes a korlátolt agyad ezt befogadni, ha nem. A tényeken a gyerekes vergődésed SEMMIT nem változtat. Az arányokat kell nézni, hogy több millió tesztből PAR DARAB hibás, a döntő többsége viszont tökéletesen működik. És ez nem azt jelenti, hogy a tesztek szarok, nem a teszt működéséről és hatékonyságáról ad tanúbizonyságot, szimplán arról, hogy nincs tökéletes semmiből, bármilyen tárgynal előfordulhat, hogy hibásan gyártják le. Vagy talán azért, mert te kifogtal egy elsőre hibás TV-t, akkor nekiállsz prédikálni, hogy az ÖSSZES TV megbízhatatlan szar?
Van gond a fejedben rendesen. Keress fel egy orvost mielőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!