Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez a vérteszt...

Szerintetek ez a vérteszt mennyire megbízható?

Figyelt kérdés
Screenshot_2020-08-11-01-55-31-773_com.android.chrome.jpg

2020. aug. 11. 02:49
 71/117 anonim ***** válasza:
100%
Menthetetlen.
2020. aug. 15. 04:34
 72/117 anonim ***** válasza:
27%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

Na erre varjal gombot! Miattuk lettem én is tesztellenes

2020. aug. 15. 05:12
 73/117 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2020. aug. 15. 07:02
 74/117 anonim ***** válasza:
100%
Huhaaa, több millió tökéletesen működő teszt közül sikerült EGY darab olyat találnod, ráadásul majd 9 évvel ezelőttről, ahol hibás volt a teszt és ebből most általános konzekvenciát levonva megállapíttad, hogy a tesztek összességében megbízhatatlanok. Ez igen, bravo, ez már teljesítmény. 👏🤦🏻‍♀️
2020. aug. 15. 09:59
 75/117 anonim ***** válasza:
4%
Tényleg? Nyugi nem csak 1-2 ilyen kérdést találtam nem csak gyakorin 🤔
2020. aug. 15. 10:15
 76/117 anonim ***** válasza:
100%

Te nem hogy 20 éves nem vagy, szerintem 12 is nehezen. Ennyire szánalmas senki nem lehet 20 évesen, hogy újra és újra visszaírja ugyanazt a baromságot és nem veszi észre magát, hogy azontúl hogy a lőtéri döglött kutyát nem érdekli az agybaja, még a moderátorok is törlik jogosan a hsz-eit és mint az oviban, veri a segget a földhöz, hogy brühühü most miért. 🤦🏻🤦🏻

Ugyanilyen alapon olyan is van, aki fogamzásgátló mellett teherbe esik, ritka, de meg lehet rá az esély, mint ahogy spirál, eseményutani mellett is előfordulhat, most akkor azert, mert van egy minimális esély erre, az összes fogamzásgátló módszer megbízhatatlan és haszontalan??

A teszt 99,9%-ban megbízható, pont. Ha képes a korlátolt agyad ezt befogadni, ha nem. A tényeken a gyerekes vergődésed SEMMIT nem változtat. Az arányokat kell nézni, hogy több millió tesztből PAR DARAB hibás, a döntő többsége viszont tökéletesen működik. És ez nem azt jelenti, hogy a tesztek szarok, nem a teszt működéséről és hatékonyságáról ad tanúbizonyságot, szimplán arról, hogy nincs tökéletes semmiből, bármilyen tárgynal előfordulhat, hogy hibásan gyártják le. Vagy talán azért, mert te kifogtal egy elsőre hibás TV-t, akkor nekiállsz prédikálni, hogy az ÖSSZES TV megbízhatatlan szar?

Van gond a fejedben rendesen. Keress fel egy orvost mielőbb.

2020. aug. 15. 10:33
 77/117 anonim ***** válasza:
100%
Itt te vagy az egyetlen idióta, ráadásul a lehető legprimtívebb, semmivel nem tudsz érvelni a világon, semmivel, egy darab épkézláb érved nincs, azonkívül hogy a több millióból van néhány olyan teszt, ami gyárilag hibás és még te hülyézed meg idiótázod a másikat?! Te szerencsétlen debil fruska. Majd ha megtanultál érdemben vitázni, érvekkel meg szorult beléd egy kis kultúra, akkor beszélhetünk, addig kar beléd a szó, láthatóan valami blokkolja az információ befogadást, aztán ugye tipikusan mikor már semmit nem tudsz a kreált baromságod védelmében felhozni, egyből megy a személyeskedés és sértegetés. Ez a saját szegénységi bizonyítanod. :)
2020. aug. 15. 10:58
 78/117 anonim ***** válasza:
36%
Sziasztok! Én vagyok a kérdező és bocsánat hogy ilyen későn válaszolok az eredménnyel kapcsolatosan NEM voltam terhes és ami nekem elég érdekes volt hogy csak nagyon későn kaptam róla értesítést. Boglárka te nem gondolod hogy túlzásba viszed ? Esküszöm te hulyebb vagy mint én pedig én se voltam piskóta:)) ÉN azt értem hogy segíteni próbálsz de könyörgöm csak a hülyeséget nyomod! Köszönöm szépen a többi válaszodót és elnézést kérek Boglárka miatt 🤦❣️
2020. aug. 15. 11:20
 79/117 anonim ***** válasza:
100%
Igen elmondom hogy mivolt a baj, a derékfájásról fogalmam sincs a fejfájást pedig nem vettem komolyan sajnos! Utána már nem csak a fejem hanem az arcom is fájt akkor mentem el a körzetihez ott derült ki hogy arcüreggyulladásom van + magas vérnyomás légyszives mostmár többet ne írj ide! Neked is köszönöm az "értelmes" válaszaidat.
2020. aug. 15. 11:27
 80/117 anonim ***** válasza:
93%
Hát kérdező, Te ugyan olyan hülye vagy, mint Boglárka.
2020. aug. 15. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!