Szerintetek ez a vérteszt mennyire megbízható?
Nem vagyok ostoba csak megkérdeztem hogy milyen betegség miatt nem választodik ki, bocsánat nem szerettem volna hülyének kinézni :D
Kicsit megcáfollak kedves utolsó előtti nem azt mondtam hogy akinek rendszeresen fáj az terhes. Úgy értettem akinek soha nem fájt most meg hirtelen igen. Köszönöm hogy válaszoltatok♥️
És nem azért idegesít a lepontozás mert 1 durcis kislány vagyok.
Azért rossz ez mert ha jön ide néhány tanácstalan nő akkor az enyémet el se fogja olvasni pedig nem írtam hülyeséget.
Te sem vagy épp képben az alapszinttel a kemény 18 éveddel meg a hisztiddel a pontozás miatt.
A többség itt nálad sokkalta inkább képben van, a témát meg már rég kiveséztük, de csak pörögsz rajta, más már rég elengedte volna. Végre eltűnt az agyament Boglárka, erre jössz te.🤦🏻 Ha csak nem te vagy másik profillal... Azt is kinézem belőle.
Drágám ezt nem az ujjamból szoptam ki:) én se pörgök rajta de nem tudjátok elfogadni hogy másnak is lehet igaza és nem érdekel csak tudod jönnek ide mások is és az én véleményemet nem fogják elolvasni miattatok!
Nem én vagyok Boglárka ha észre vetted volna én már korábban is írtam ide🤦 De ezt a témát hanyagoljátok már a lepontozásotokkal együtt köszi.
Először is te engem csak ne drágámozzál, ugyanis halistennek nem vagyok az.
Továbbá itt pont Boglárka volt az, aki nem tudta elfogadni, hogy hülyeségeket hord össze és nincs igaza, majd mikor végre eldugult, jöttél te a világmegváltó gondolataiddal, miszerint igenis a hormonok okozzák a hirtelen fejfájást, holott SENKI nem mondott olyat, hogy a hormonoknak ne lenne hozzá köze, szimplán azt próbáltuk megértetni, hogy csak azért mert valakinek el kezd fájni hirtelen a feje, még nem jelenti hogy terhes. Pont. A fejfájás korántsem számít tipikus terhességi tünetnek. A terhességi tesztek pedig bizony megbízhatóak, ennyi. Semmi többről nem volt szó.
Ja és ne aggódj, semmiről nem marad le az, aki nem olvassa el a hisztidet. :) Szerencsre előtted már jó néhány normális, alap intelligenciával rendelkező ember leírta a lényeges dolgokat, még maga a kérdező is képes volt belátni, hogy nagyon túltolta a dolgokat, minek vergődsz ezen tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!