Szia! Most innen tudok csak írni.. az eredményről még semmi hír amit a második válaszoló tanácsolt megcsináltam, bár nem csak ott lett véres ahová kell a vizelet de szerintem ezen nem változtat az eredmény mingyart megmutatom:)
Most próbáltam Xepil tesztel is mert azt mondták hogy ez jó... De látom hogy ezen már 1 teszt sem segít
2020. aug. 13. 16:21
33/117 anonim válasza:
Amúgy én is megnéztem youtubon ezt, azért próbáltam ki mert nekik is bejött de nem tudom hogy nekem miért nem működik
2020. aug. 13. 16:38
34/117 anonim válasza:
Mert nem vagy terhes, aranyom. Inkább menj el pszichológushoz, mert nem normális, amit csinálsz.
2020. aug. 13. 16:50
35/117 anonim válasza:
Lehet hogy nem normális amit csinálok de engem eléggé idegesítenek a tüneteim a nődoki csak későn adott időpontot..
2020. aug. 13. 16:55
36/117 anonim válasza:
Nincsenek tüneteid.
A terhesség első számú tünete: Vérzés kimaradás. Ilyenre nincs.
Ezek után jön: émelygés, hányás, rosszul lét. Ilyenre sincs.
Szag érzékenység: Ilyenre sincs.
Undorodás bizonyos ételektől. Ilyenre sincs.
Ezek azok, amiket a terhes nők először tapasztalnak magadon. Neked csak a segged fáj, még a melléd lett nagyobb. A hüvelyi folyás pedig normális dolog, mindenkinek van folyása. LoL
2020. aug. 13. 17:03
37/117 anonim válasza:
Az utolsónak majdnem igaza van de nem teljesen. A fejfájás és derékfájást is mondott a kérdező ami meg tipikus terhestünet... Ha nem tudnád ezt a hormonok okozzák
LOL
2020. aug. 13. 17:45
38/117 anonim válasza:
Mi a fasz.
2020. aug. 13. 20:14
39/117 anonim válasza:
Miért lettem így lepontozva ?
Látszik nem tanult az ember biológiát, azthiszem már írtam ide hogy a teszteket meg feleljsétek el🙏
2020. aug. 13. 20:31
40/117 anonim válasza:
A tesztekről mostmár énis letettem elegem van belőlük... Azt kihagytam a múltkor hogy a keresztcsontom is fura... Nem fáj csak kellemetlen.. az alhasamnál pedig néha fura érzést érzek meg a petefészkeimbe is. Nekem soha nem fájt a fejem most érdekes hogy igen napok óta😶
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!