Terhességi rosszullét esetében valami gyomornyugtató megoldás?
Kb. 6 hetes vagyok, orvoshoz jövő hét pénteken jutok el. Már több, mint egy hete rosszul vagyok (hányinger, szédülés), főleg reggelenként ébredés után, ami eltart délutánig is. Ilyenkor csak feküdni van erőm, enni se tudok, mert ha megérzem az étel illatát, öklendezni kezdek. Ma hánytam először, meg utána még 2x. Próbáltam gyömbért inni, sós kekszet és gyömbéres cukrot enni, de minden kijött, amint lement. Nem szeretném infúzión végezni, remélem tudtok mondani olyan praktikát, ami működik.
Kinek mi vált be rosszullét esetén? És hogy élte túl ezt az időszakot?
Most vagyok a 13 hetes még mindig tart.
Nálam semmi nem jött be, csak a friss levegő meg a hűtött citromos-gyömbéres víz, meg pár szem mandula.
Valamennyi étel, pár szem keksz legyen benned, mert ha üres a gyomrod még rosszabb.
Én már a 6. tusfürdőt bontom, egyszerűen nem bírom.
De már a lányom babafürdetőjét sem, amit eddig imádtam.
A férjemmel nem tudok együtt aludni, mert egyszerűen az összes erősebb illattól hányingerem van. Az öblítőkkel, mosóporral ugyanez a helyzet.
A peluscsere rémálom.
Kiborító, az első terhességem nem volt ennyire durva.
Ráadásul gdm-es vagyok.
Az erőm szinte semmi, a tk lisztes dolgoktól meg már az illatától rosszul vagyok, de csak ezt ehetem.
Kitartást!
Mentás víz, fogmosás (nem vicc, egyik baratnomnek csak ez segitett a vészes terhességi hányása során)
Nekem pl a frissen facsart narancslé volt jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!