22 hetesen hasi fájdalmak + rosszullét magyarázat nélkül?
Terhesség eleje óta görcsölgetek sajnos, arra magnéziumot szedek, nem mindig segít. Estére úgy éreztem rosszabbodtak a fájdalmak, már szédültem. Most jövök a kórházból, méhszáj teljesen zárt, baba jól van, vizelet tiszta , vérképben kissebb eltérések vannak de orvos szerint kiváló.
Furcsán érzem magam, napok óta fájdogált 2 oldalt a méhem mellett hol jobb hol baloldalt meg az alhasam ,görcsölve, nyilalgatva néha ilyen forróságérzéssel. Nyomásérzékeny is. Olyan mintha iszonyatosan fel lennék puffadva, plusz enyhe hányingerem is van , néha elkap a remegés és gyengeség hullámokban. Ilyen rosszul még sose voltam. Orvos nem látott semmit. Szigorú fekvés és sok folyadék ennyit mondott. Volt valakinek hasonló?
Székleted?
Crp néztek?
Én bélgyulladásos vagyok. Most is 19 hetesen 2 hete küzdők vele.
Remegés gyengeség cukor?
Jó hallani h valaki hasonló problémákkal egészséges gyereket hozott világra.Nézték a crp-t is az is jó volt. Kitartást neked második. Semmiféle magyarázatot nem tudtak adni a fájdalmakra, azóta is mindennap előjön.
Elkeserítő.
Sajnos tudom milyen elkeserítő tud lenni. 6 éve küzdők masszívan a bélgyulladással ahogy az első lányommal teszteltem rá pár napra kaptam az első igazán megnevezett bélgyulladást. Amúgy 2009 óta vannak panaszaim.
Már túl vagyok egy csomó vizsgálaton, terhelésen különböző vérvételen, 2 kolonoszkópián biopsziával.. 0 eredmény. Nem tudni mi okozza a bélgyulladásaimat, de előbb utóbb műteni kell ez biztos, mert elfogok jutni arra a po tra mikor kilukadhat a belem egy szakasza. 🤷♀️
Kitartást kívánok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!