Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányás után csillapodhat a...

Hányás után csillapodhat a terhességi rosszullét?

Figyelt kérdés

7 hetes terhes vagyok és kb. 2 hete folyamatos émelygéssel/hányingerrel küzdök, főleg délelőtt, de délutánra is csak javul, nem múlik el. Ma volt az első nap, hogy nem bírtam tovább, hánytam is. Azóta viszont alig érzem az émelygést. Tudom hülye vagyok, de ilyenkor már attól félek, normális-e, miért enyhült ez a tünet, nincs e valami baj.

Vagy normális, hogy kicsit most jobban érzem magam?

2020. júl. 28. 09:47
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Előfordulhat, hogy megkönnyebbülsz, bár nekem sok ismerősömnek az a tapasztalata, hogy rendszerint nem enyhül, max nagyon rövid időre. De ebből ne vonj le következtetéseket, nincs semmi baj :)
2020. júl. 28. 09:52
 2/8 anonim ***** válasza:
13%
Ha odafigyelsz, hogy mindig legyen a gyomrodban valami akkor sikeresen ki tudod kerülni ezt az időszakot. Nem azt mondom, hogy mindig egyél, hanem azt, hogy egy harapást, vagy egy szem kekszet azonnal bekapsz ha érzed, hogy éhes vagy. Már az első éhségjelzésnél. Én így úsztam meg ezt az időszakot. A legjobb erre a hideg gyümölcsös joghurt egyébként.
2020. júl. 28. 09:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Első terhességemnél minden reggel hánytam egy "jót " és utána semmi bajom nem volt. Most a másodiknál egyszer sem hánytam, viszont cserébe egész nap rosszul voltam.

Örülj neki, hogy utána megkönnyebbülsz. Semmit nem jelent. Barátnőm addig nem is érezte, hogy terhes míg meg nem mozdult a pici, soha nem volt rosszul.

2020. júl. 28. 10:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Természetesen egyáltalán nem baj, ha megkönnyebbülsz hányás után, nekem akkorvsem sikerült, folyamatos hányingerem volt, de vészes terhességi hányásom volt.
2020. júl. 28. 10:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Én 3x hánytam csak, de 1,5 hónapig tartott ez a szép időszak... Minden napom egy atom másnaposságra hajazott. Én zuhi után(párás szoba) fogmosás közben dobtam ki a taccsot 1x. Akkor megkönnyebbültem, de nem tartott sokáig, ugyanúgy rosszul voltam lefekvésig.
2020. júl. 28. 10:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, velem is ez volt. Folyamatos hányinger, hányás csak ritkán, de utána jobb lett. Az émelygés semmitől sem lett jobb csak a kólától.
2020. júl. 28. 11:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is úgy voltam, hogy kb 4 hétig voltam rosszul, ebből 3-4x hánytam. Utána nekem mindig jobb lett, aznap már nem émelyegtem. Az elején mindig küzdöttem, hogy ne hányjak, aztán rájöttem hogy utána sokkal jobb lesz és akkor már nem küzdöttem ellene csak mire erre rájöttem elmúltak a rosszullétek maguktól.
2020. júl. 28. 14:18
 8/8 anonim ***** válasza:
1 korty kóla. Ennyi és elmúlik a rosszullét. Tudom egészségtelen én utálom de megoldja a gondot.
2020. júl. 31. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!