Szerintetek aggódnom kéne?
Jövő héten kedden leszek 11 hetes és pénteken megyek genetikaira.
A terhesség 5-ik hetétől kezdve egyszerűen szörnyen vagyok. A védőnő azt mondta, hogy 300-ból 1 ennyire "szerencsés" mint én. 24 órában rosszul voltam, feküdtem, epét hánytam, képtelen voltam szó szerint bármire. A pajzsmirigyem egyébként beteg ( Hasimoto) és most elkezdett túlműködni is ezáltal a szívverésem 100 fölött volt, amitől még jobban a "halálomon" voltam. Minden nap volt hőemelkedésem is.
Tegnap kezdtem el a második szívgyógyszeremet. Most ebben egyeztek meg az orvosok, hogy végülis ezt szedhetem terhesen ugyanis biztos kelleni fog a terhesség végéig.
Ma reggel viszont nagyon furcsa dolog történt. Nem hánytam (!!!) és itt ülök a számítógépnél, a pulzusom 71 és újra embernek érzem magam. Ne nevessetek ki, de mintha nem lennék terhes érzésem van. Sokan mondják, hogy meg sem érezték, de nekem ilyen hirtelen majdnem 3 hónapnyi kínszenvedés után, egy reggel úgy ébredek, hogy hánynom sem kell, rendesen ijesztő.
Szerintetek kell aggódnom? Azon gondolkodom, hogy hétfőn elmegyek egy magán nőgyógyászhoz, hogy nézze meg nincs-e baj.
Szerintetek ekkora változás egy éjszaka alatt normális? A gyógyszer csak tüneti kezelés, olyan tipusú béta-blokkóló van benne, ami csak a szívre hat, szóval ennek tényleg csak a normál pulzusom köszönhető, de mi a többi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!