Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez lenne az a híres terhességi...

Ez lenne az a híres terhességi rosszullét?

Figyelt kérdés

Második babámat várom, az első terhességem gondtalan volt. Most viszont szenvedek. Pár napja tompa fejfájással és folyamatos étvágytalansággal küzdök úgy, hogy közben néha éhes is vagyok. Nem tudom eldönteni, hogy éhes vagyok vagy émelygek. Igazából nincs hányingerem, viszont zavarnak a zajok, a szagok, nem tudok a lábamon állni huzamosabb ideig és pillanatok alatt megfájdul a fejem ha nem vagyok nyugalomban. Másnál is előfordult ilyen?

Vagy ez csak a front... :D

2020. júl. 2. 09:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az elejen nem fajt a fejem. En borzasztoan emelyegtem, egett a gyomrom, oklendeztem, hanytam is... Fel se birtam kelni sokszor,csak probaltam tulelni. Kb mint amikor brutal masnapos vagy de nekem 1 honapig tartott :D
2020. júl. 2. 09:25
 2/7 A kérdező kommentje:

1 hónap? Mondjuk inkább, mint 9 hónapig :D

Én most 7 hetes vagyok jelenleg és remélem csak átmeneti. Már ha ez tényleg a terhességi rosszullét.

2020. júl. 2. 09:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy vérnyomást azért néznék a helyedben, valószínűleg nagyon alacsony, azért fáj a fejed és fáradsz ennyire.

Amúgy én 10 héten keresztül szenvedtem (napra pontosan a 6-tól a 16-ig), nekem egyáltalán nem így nézett ki :D Étvágytalanság az megvolt, meg a fáradékonyság, tiszta álomkóros lettem, de én rendesen émelyegtem egész nap (még alvás közben is, az álmaimba is mindig bekúszott a téma), hajnalban meg jellemzően azért ugrottam ki az első kakasszó előtt az ágyból, hogy rohanjak a vécére kihányni mindazt a semmit, amit előző nap nem tudtam megenni.

Mindenkinél más, és mint láthatod, terhességenként is más :) Bízzunk benne, hogy nálad ennél durvább nem lesz, és hamar abba is marad.

2020. júl. 2. 09:44
 4/7 anonim ***** válasza:
38%

A terhességi rosszullét nem ez (az hányás, csak ezt így nem modják ki), de ettől függetlenül lehetnek terhességi tünetek. Az émelygés nálam is volt, de nekem aztán átcsapott hányingerbe.

A fejfájás szerintem simán csak az időjárás miatt van, nekem világ életemben végig fájt nyáron.

2020. júl. 2. 09:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Valószínű azt is megérezhetem, hogy egy hete nem bírok kávét inni. Azelőtt pedig napi 5 lecsúszott.. :/ Vérnyomásra gyanús.
2020. júl. 2. 10:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
En is rosszul voltam meg a szagatol is.. Meg a hust se tudtam megenni. Most mar naponta kavezok, de meg igy is neha alacson a vernyomasom. Elso voltam. 20hkm
2020. júl. 2. 11:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is állapotos vagyok, 10 hetes. Napok óta nekem is szét durran a fejem. Kitartást ❤️
2020. júl. 4. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!