Ha az előző munkahelyemrol kirugtak, a következő munkahelyemen 9 nappal később kezdtem és próbaidő alatt terhes lettem akkor a tappenz hogy jár?
Figyelt kérdés
Annyi napra amennyit az új helyen töltöttem vagy még folyamatos a jogviszony?
Illetve a csed, gyed hogy jár ha próbaidő végén tappenzre megyek?
2020. aug. 7. 18:54
1/7 anonim válasza:
Elegáns rögtön a próbaidő végén lelécelni táppénzre.
Annyit lehetsz táppénzen, amennyit ezen a helyen dolgoztál.
2/7 anonim válasza:
Amúgy te azt tudod, hogy durván gyorsan letelik az a 2-3 év otthon a gyerekkel? Aztán majd fejvesztve kereshetsz munkát ahelyett, hogy kicsit is megpróbáltál volna korrekt lenni a téged jóhiszeműen alkalmazó céggel, és legalább pár hónapot bedolgozni magad. Annyi ideig lehetsz táppénzen, amennyi ideig az új helyen dolgoztál. Főnökség mit reagált amikor bejelentetted a terhességet?
3/7 A kérdező kommentje:
Amúgy a kérdés elméleti, nem vagyok terhes
2020. aug. 7. 22:03
4/7 anonim válasza:
Valószínűleg amint elmondod a munkahelyeden próba idő alatt elküldenek. Az 1-esnek igaza van. Legjobb ha letelik elmész táppénzre.
5/7 anonim válasza:
Ti tényleg képesek lennétek elvetetni egy gyereket azért, mert úgy lenne korrekt a céggel szemben?
6/7 anonim válasza:
Nem. De képes lennék egy időre gumit húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!