Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 napja késik a menstruációm!...

9 napja késik a menstruációm! És lett egy ilyen tesztem kép csatolva! Találkozott már valaki hasinlohoz? Szerintetek ez mit mutat?

Figyelt kérdés

#terhességi teszt #Halvány pozitív terhes teszt
2020. aug. 6. 11:22
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Őszintén azért nem tudom mert kb egy percig néztem, addig csont negatív volt! Letettem csináltam a dolgom és idő közben ránéztem de ilyen lett... Úgyhogy nem tudom hogy mikor jött ki rajta! És már teszteltem párat... Ez lenne a 3dik halvány pozitív!! De nem tudom már kértem idopontot orvoshoz 26-án kell mennem!! Azt tudni kell, hogy szeretnénk babát és tettünk is érte de ilyen elmosódott tesztet még nem láttam!
2020. aug. 6. 12:45
 12/22 Wonderwomen ***** válasza:
37%
Egy sima 500 ft-os facelle-t bepróbálnék. 🍀
2020. aug. 6. 12:48
 13/22 anonim ***** válasza:
51%
Ez teljesen elázott és érvénytelen azt mutatja. Csinálj egy másik tesztet.
2020. aug. 6. 12:56
 14/22 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem ez értékelhetetlen. Bíztató lehet max, de nem pozitív. Vegyél egy predictort vagy facellet
2020. aug. 6. 13:22
 15/22 anonim ***** válasza:
Predictor tesztet csinálnék.
2020. aug. 6. 14:00
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább negativ, de még bármi lehet. Én is újat tesztelnék.

Egyébként ha ez segít:

Nekem az első terhességemnél úgy történt a tesztelés, hogy megcsináltam, néztem úgy 1-2 percig, full negatív, majd ott is hagytam véletlen a fürdőszobában. Délután (kb 8 órával ezután) hazaértem, és megláttam, hogy még mindig ott van. Ki akartam dobni, de majdnem elszédültem mikor megláttam, ugyanis teljesen pozitív volt. Másnap facelle teszttel délután (!) egyből pozitívat teszteltem. Azóta már 1,5 éves a delikvens :-)

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy simán lehet hogy “bepozitívodik” idővel egy teszt és simán lehet hogy jót jelent.

De ez, amit belinkeltél nekem sem egyértelmü.

Drukkolok hogy te is így jár és a következő teszted már egyértelműen pozitív legyen!

Sok sikert :-)

2020. aug. 6. 14:16
 17/22 anonim ***** válasza:
Csinálj reggel egy predictort
2020. aug. 6. 14:50
 18/22 A kérdező kommentje:

Úgy tűnik csak elázott :/ idő közben megjött!

Majd legközelebb :)

2020. aug. 6. 14:52
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

14. vagyok. Sajnálom, látszott, hogy hibás a teszt ( hiába ponzoztatok le miatta).

Legközelebb sikerül!

2020. aug. 6. 14:55
 20/22 A kérdező kommentje:

Semmi baj! Én is kicsit.. Szerettük volna de ő lesz majd a harmadik baba a családban szóval még azért van mit elintéznem a jötte elött :)

Majd jön ha jönni akar és itt az ideje :) azért köszönöm aranyosak vagytok!!

2020. aug. 6. 15:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!