Szerintetek is kislány?! 13 hetesen készült ez a kép, doki szerint kislány, de nekem olyan mintha herék lennének ott?! Vélemyényetek?!
2020. aug. 5. 13:56
11/24 anonim válasza:
Ha az orvos biztosra mondta, hogy lány, akkor az. De majd a 18 hetes uh-n még biztosabb lehetsz benne. Nekem a 12 hetes uh-n a doki is nagyon biztos volt benne, hogy fiú. Én bízom benne, de persze a többi uh többet mond majd.
12/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) közben kigugliztam, hogy ott van az a bizonyos “3 vonal” akkor szinte biztos, hogy lany! Nekunk is ott van :)
2020. aug. 5. 15:30
14/24 A kérdező kommentje:
A szemeremajkak :)
2020. aug. 5. 15:40
15/24 anonim válasza:
Szia, nekem is 12hetes uh-n mondtak 80%ra h lany, be is jott, de nem szemeremajkakat hanem szogeket neztek, oldalnezetbol.
16/24 A kérdező kommentje:
Igazából nekem se a szemeremajkakbol mondta, csak siman ravagta h kislany 😂 Ezt mar csak én logikáztam ki a kép alapján 😂
2020. aug. 5. 16:58
17/24 anonim válasza:
Egyértelműen lány. 3 párhuzamos vonalat kell látni, ha lány, ami itt egyértelműen megvan. 13 hetesen simán megmondja egy jó doki egy jó géppel, ha mutatja magát a baba. Márpedig ő mutatta :) Nekünk a lányunkat nem akarták megnézni normálisan, a fiunkat az Istenhegyin simán megmondták 12 hetesen kb 5 másodperc alatt.
18/24 A kérdező kommentje:
17-es köszönöm szépeeeeen, igeeen ott a 3 vonal, punás lesz 🥰🥰🥰
2020. aug. 5. 17:17
19/24 anonim válasza:
Szia! Igen kislány :) Nekem a doki azt mondta,ha látod a kis hamburgerformát a lábai között,akkor kislány :)
20/24 anonim válasza:
Kislàny
Ilyenkor a fiamnak egyértelmű, számonra is felismerhető himbilimbije volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!