Mennyire biztos,hogy lány?
Persze hibázhat az orvos, de általában nem szokták megmondani a nemèt a babának, ha nem teljesen biztosak benne.
Amúgy így rákerestem és google szerint kb 95%, hogy tényleg olyan nemű, mint amit a 20. héten mondanak.
Nálam a 17. héten azt monták, hogy kislány, de hozzátették, hogy ez azért nem 100%, de elég biztosak benne.
A 20. heti genetikain is azt mondták, hogy lány, így én már el merek kezdeni vásárolni :)
Annyirq volt ertelemes a valaszok, mint amennyire ertelmes a kerdes. Ha egyaltalan kerdesnek lehet nevezni. Honnan tudhatnank h lany e, abbol h mit mondott a doki. Legalabb egy kepet dobnal fel kerdezo. Bar orvos se vagyok, h megtudjam neked biztosra allapitani :D
5os
Nyilván 100%-ra nem tudják megmondani.
Attól függ hogy fejezte ki magát az orvos, pl.: úgy néz ki, de nem biztos benne stb.
Lesz még pár uh biztos tudnak majd biztosabbat mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!