Másnál is ígyvan?
Figyelt kérdés
Sziasztok,elsősorban fiús anyukák véleményét várnám.
Nemsokára kiderűl a babám neme de nagyon izgatott vagyok már
Azt olvastam hogy a fiús amyukáknak a terhesség alatt bebarmul a mellbimbójuk.. Volt már terhességem lányom van ott maradt rózsaszín. És most is az,jelenleg 16 hetes vagyok.Csináltam sütőpor,szódabika tesztet ami fiút jelez. Ha barnul is,mikortol?
2020. ápr. 16. 09:50
2/9 anonim válasza:
Egy fiam, és egy lányom van. Egyiknél sem barnult be. Sőt egyikkel sem hánytam, mindkettő 40. hét után született. Ezek csak babonák.
3/9 anonim válasza:
én fiút várok és valóban bebarnult (kb. a harmadik trimeszter elejétől), de kizárt, hogy lenne összefüggés :D
4/9 anonim válasza:
Lányom lett, bebarnult. Ennek semmi köze a baba neméhez. A hormonok működnek az anya szervezetében, ettől van.
5/9 anonim válasza:
Nem emlékszem, hogy a fiamnál bebarnult-e, de most lányt várok, a 20. hétben vagyok és bebarnult.
6/9 anonim válasza:
Ez ugyanolyan humbuk, hogy milyen formájú a has vagy mit kíván a kismama. Amúgy nekem is bebarnult és lányom lett.
7/9 anonim válasza:
Fiam van bebarnult, barátnőmnek most született lánya,bebarnult.
8/9 anonim válasza:
De hülyeség!Mindkét gyerekemnél bebarnult,egy fiam és egy lányom van!
9/9 anonim válasza:
2 lányom van, mindkettőnél bebarnult az egész mellbimbóm. Ez a hormonnak köszönhető,ahogy a linea nigra is.
A szódabikarbóna pedig attól függ habzik e vagy sem mennyi a húgysav a pisiben. 0 köze a baba neméhez. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!