Másnál is így múlnak el a tünetek egyik napról a másikra? (9h)
Émelygés, hányinger, kis hasfájás. Aztán egyik napról a másikra elmúlt. Egyedül a mellfeszülés maradt, de az is enyhült.
9 hetes vagyok, majd 12 hetesre megyek a dokimhoz. Ilyennel nem akarom zaklatni.
Nem akarok parás lenni, de volt már egy vetélésem 7 hetesen.
Igen, termeszetesen sokaknak elofordul, hogy hirtelen jelentkeznek a tunetek, aztan hirtelen elmulnak. Amig nem verzel, gorcsolsz, addig nem kell aggódni.
Az ultrahang pedig szinten nem olyan kivizsgalas, amit agyba-fobe erdemes vegezni, foleg korai terhessegnel meg arthat is. Szoval szerintem feleslegesen ne ultrahangoztasd a babát, ha már eddig egyszer voltal ultrahangon es ott mindent rendben talalt.
Köszönöm, kicsit megnyugodtam. Én is úgy gondolom, hogy felesleges uh-zni a baba miatt.
Mindent rendben talált a 9 hetesen. Volt szívhang, megfelelő volt a méret és már pici embrió mozgás is volt.
Nem kaptam most utrot se, csak a terhes vitamint, a magne b6-ot és d3 vitamint ajánlotta a doki!
Köszönöm. Tünetek még mindig semmi, de a mellem feszül, feszült vagyok és random bőgök :D
Remélem tényleg nincs gond! Számolom a napokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!