Ha egyik napról a másikra teljesen elmúlnak a terhességi tüneteim, az azt jelenti, hogy elhalt a baba?
Az 5. héttől iszonyatos migrénem volt, derékfájás, fehér "terhes" folyásom, émelyegtem egész álló nap, néha hánytam is, a fogkrémektől is mindig rosszul voltam, mindent kiszagoltam, azoktól is felfordult a gyomrom, állandóan álmos voltam, de éjjel többször felébredtem és nem tudtam visszaaludni, állandóan pisilni jártam éjjel-nappal és be volt dugulva az orrom.
Tegnap még voltak tüneteim, mára MINDEN megszűnt teljesen, nem zavarnak a szagok, nincs semmi hüvelyváladék a bugyimon, nem émelygek, nem fáj a fejem, éjjel aludtam, nem járok sokat WC-re, kapok levegőt az orromon, öklendezés nélkül mosok fogat. 7 hét 5 napos terhes vagyok elvileg, szóval korai lenne, hogy megszűnjenek a tünetek, ráadásul mintha elvágták volna. Dokihoz csak június 4-re van új időpontom, addig szabin van. :(
A tünetek bármikor megszünhetnek, majd akár vissza is térhetnek. Ez nem kiindulási alap.
Ne aggódj feleslegesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!