Most volt a 12. heti terhességi uh vizsgálat.1.2 mm az NT (tarkóredő) NB viszont 1 hét múlva, kontroll UH-n. Elvileg annyira izgett-mozgott hogy nem sikerült elkapni, megmérni. Másnál is előfordult ez?
Hát nekem ki szokta merevíteni a képet a dokim és úgy méri le. Egyébként legutóbb nekünk is úgy ficánkol a kis manó meg hintázott h a doki is nevetett, hogy milyen eleven😃
12hkm
köszi, felhívtuk az asszisztensnőt, hogy hátha valami elkerülte a figyelmünket, mondta hogy hát előfordul ilyen hogy visszahívják a kismamát, mert úgy fordul a magzat hogy nem lehet teljesen mindent kivenni és hogy ne parázzunk, mert minden más érték pedig jó, és az orvos is szólt volna már ha gond van. Csak mindenhol máshol meg azt olvasom hogy mennyire fontos az hogy ennél a vizsgálatnál kiderüljön hogy látszik -e az orrcsont
12+6 napos vagyok, 1 hét múlva 13+6 napos leszek
Szia! Első vagyok! Én anno egy nagyon elismert genetikusnál voltam. Azt mondta, hogy a tarkóredő és az egyéb (12 hetes genetikai uh) értékeit 13+6 napig nézik! Még épp időben mész!
Ne aggódj! Biztosan minden rendben!❤️
(Amúgy gondot az jelent ha magas a tarkóredő értéke+nincs orrcsont. Nálatok az elsővel semmi gond nincs. Szerintem nem kell aggódnod, ez csak bebiztosítás.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!