Baj lehet ez így? 10 hetes kismami vagyok, minden eszek több fajta gyümölcsöt, emellett szedem az elevitet.
nem gondolom hogy gond lenne. nekem a védőnő és a doki is azt mondta egyek ugyan úgy ahogy eddig is és még egy fontos: mindig csak a szezonális dolgokat. az eper és a felfújt paradicsom ilyenkor többet árt mint használ
boldog babavárást
12 hetes kismami
szia, szerintem nem lehet gond, én végig szedem az elevitet, most 39.hetes vagyok és szerintem sokat segített, eddig problémamentes voltam. (ki se akar jönni a kis drága) Én otthonról vittem főtt kaját, mert nem bírtam ki délutánig. A lényeg hogy ne "éhezz", ha éhes vagy egyél amit és annyit amennyit megkívánsz! Én legalábbis így csináltam, és mégsem híztam többet 12kilónál! (pedig nagyon jó étvágyam van....)
Beszélj esetleg a dokiddal, az elevit mellé kell-e külön vas (nekem ajánlotta) meg magnézium! Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!