Ha a természetgyógyászoknak azt tanítják hogy ne egyen gyümölcsöt zöldséggel, mert olyan szintű májproblémát tud okozni ez a fajta erjedés amit még az alkoholizmus sem akkor miért ilyen a legtöbb bébikaja?
És egy év múlva megint homlokegyenest mást fognak állítani, és azután megint és így tovább. Tudod én azért hagytam abba az egész ilyetén fajta ismeretszerzést, mert egy idő után csak kapkodtam a fejem, aztán azt mondtam magamnak elég volt, mint ahogy senki nem lát bele az emberi szervezetbe, úgy én se.
Majd türelmesen figyeld meg ami ma így van, az holnap úgy.
A harmadik gyermeken és az első között 21 év van.
Tudod mit mondok? A mai baba táplálkozási tanácsok alapján én komolyan nem tudom, hogy az első gyermekem egyáltalán hogy maradt életben?
Szigorúan tiltják, azt a fajta táplálást, amit akkor folytattunk.
Csinálom én most amit ajánlanak, de a férjem édesanyja, aki hét fiú gyermeknek adott életet és egészségben felnevelte őket, igencsak néz a ki a fejéből.
Honnan az Úristenből vett volna ő Milupa Milumilt,?
Ja és a nagy szegénységben miből adagolt volna egy éves korig mind a hét fiának tápszert? Hogy a többi mai modern dolgot ne is említsem.
Szerinted?
És az élelmiszerben szegény országokban mi van? Összetennék a két kezüket egy olyan bébikajáért, amin mi most itt polemizálunk.
Táplálék. Majd a szervezet megoldja.
Annyira azért nem veszélyes ez az ételkombináció,bár nem tudom cukrot tesznek-e hozzá,ha igen,akkor már tényleg alkoholos erjedést okoz a bélcsatornában.
szerintem a bébikaják valószinüleg azért ilyenek,mert sajnos nem természetgyógyászok készítik.
de még így is a tápértéke,vitamintartalma sokkal jelentösebb annál,mint az esetleges májkárosító hatása.
amúgy annyi minden más okozhat erjedést és károsíthatja a májat,hogy ez talán a legkevesebb.
üdv:
egy tanuló term.gyógyász
Ez teljesen HÜLYESÉG hogy a zöldségek meg a gyümölcsök májproblémát okoznak, épp hogy nem evésük okozza a civilizációs betegségek nagy részét.
Viszont javallott nem egy étkezés alatt elfogyasztani őket, keverve.
Ha betartod ezeket az alapszabályokat akkor nincs semmi baj:
-gyümölcsöt csak éhgyomorra, és egyszerre 1 félét; következő étkezésnél viszont lehet másikat, DE miután megemésztetted az előző étkezést
-gyümölcsöt SOHA ne egyél főtt étel után! (mert ekkor viszont erjed!)
-zöldséget és gyümölcsöt ne keverd 1 étkezésen belül,
KIVÉVE: ha 1 édes gyümölcsöt+ 1 leveles zöldséget iszol turmixban: pl. banán+spenót (de itt se jó a sok összetevő)
-Zöldségeket (nyersen is) eheted önmagéban, főtt ételekhez, hideg ételekhez is. Ezek mindenhez passzolnak.
Ezeket tudom javasolni. Próbáld ki.
Egy másik term.gyógyász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!