Van olyan bébiétel, ami csak egy fajta gyümölcsöt, zöldséget tartalmaz?
Ősszel még van őszibarack, friss is. Alma, körte még télen is van. Répa, krumpli szintén. Úgyis ezekkel kell kezdeni. Talán a meggy az, ami adható lenne, de akkor már csak fagyasztva lesz elérhető.
Egyébként a Kecskemétinek van csak szilva és csak őszibarack, de ezekben is van rizs, hogy táplálóbb és sűrűbb legyen. Aztán a Hippnek van sütőtök és a Babylove-nak láttam kisadagos sárgarépát. De úgyis télen jön majd a sütőtök szezon, lesz cékla megh gesztenye is. És a banánt se felejtsük ki, szerintem nincs gyerek, aki ne szeretné. Szóval nem maradsz le semmiről.
Köszi megint. Az is jó, hogy sok van almával, répával keverve, ezeket meg bármikor lehet venni és kóstoltatni.
Márciusi baba, de csak most kezdtem gondolkodni, hogy milyen 'jó lesz' télen kóstoltatgatni.
Októberben kapható finom alma, körte, sütőtök.
Megint linkes vagyok.
Kisfiam annyira rácuppant a babakajára, hogy 1,5 évesen tudtam végre leszoktatni.
Ma már másképpen csinálnám. Piacon venném meg, amit csak lehet. Ez csak jótanács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!