Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan bébiétel, ami csak...

Van olyan bébiétel, ami csak egy fajta gyümölcsöt, zöldséget tartalmaz?

Figyelt kérdés
Ha igen, melyik? Gondolok olyanra, hogy csak őszibarack, csak körte, csak alma, stb. Ősszel kezdjük a hozzátáplálást és akkor már nem lesz ennyi idénygyümölcs. Lefagyasztani nem tudok, nagyon pici a fagyasztónk.
2010. aug. 28. 13:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

van néhány gyümölcs ill. zöldség, ami natur kapható, pl:

vilmoskörte: nestle gyártja (nagyon finom)

répa: babylove (dm)

alma sok gyártónál van magában

a többi ha jól emlékszem nincs magában, csak vmivel keverve (pl őszibarack-alma, szilva-rizsdara, sütőtök-burgonyapehely stb)

2010. aug. 28. 14:52
 12/14 A kérdező kommentje:

Linkes! :D Köszi, teljesen igazad van, én is így tervezem, csak be akartam magam biztosítani arra az esetre, ha nem jutok el piacra vagy ilyesmi. Én is hallottam olyan babákról, akik ennyire rákattantak a bébiételre, mint a te babád. :D Majd a másodiknál másképp csinálod! :)

Én szeretném keverni a kettőt, remélem összejön. Apa tuti nem fog neki majd almát, krumplit párolni, pürésíteni, ha ketten lesznek itthon. :DD

2010. aug. 28. 15:02
 13/14 anonim ***** válasza:
őszibarack van magában,szilva van magában,sütőtök van magában.ezeket konkrétan tudom mert ezekt már vettem neki,mást meg nem tudom lehet e magában kapni.
2010. aug. 28. 20:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Kecskemetinek (is) van a sutotokpureje. Altalban nagyon szeretik a babak es abban csak az van. Az almat te is letudod reszelni es azt meg tudod is hogy csak az van benne, de ahogy mar masok is irtak sargarepa is van osszel. Jo kostolgatast! Nagy kaland az uj izek felfedezese, nagyon fogjatok elvezni.
2010. aug. 28. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!