Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha november 1.én együtt...

Ha november 1.én együtt voltam egy lánnyal és teherbe esett,mikor kellene szülnie? Mikorra lenne kiírva?

Figyelt kérdés
Gyanakszom,hogy esetleg én vagyok az apa. A lány hasa már nagy,de fogalmam sincs,most jelenleg hány hetes. Azt tudom,hogy rendszertelen volt a ciklusa,mikor együtt voltunk,már 2 hónapja nem menstruált.
2020. júl. 24. 15:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
87%

Most néztem meg azon a tekerős kismama öröknaptáron, hogyha november elsején esett teherbe akkor pont mára lenne kiírva.

14. napra tekertem a fogamzást, tehát hogy 2 hetes terhesre, persze ez egy kicsit eltérhet.

Amúgy ha ez után, mint írtad, 4-én megjött neki akkor nincs miről beszélni!

Ha nem szül meg 1 héten belül akkor tuti nem tőled van a gyerek a november elsejei aktusból!

2020. júl. 24. 18:34
 22/23 anonim ***** válasza:
22%
Jesszus ezek a valaszok. December 1-jen lettem terhes es aug 13-an szultem. Ha o nov 1-jen, akkor juli kozepe fele szul. 1-es voltam es igazam van. Nem te vagy az apa.
2020. júl. 24. 21:19
 23/23 anonim ***** válasza:
87%

Abban az egyben lehet igazad hogy valószínűleg nem a kérdező az apa.

Ha november elsején ejtette teherbe a lányt a kérdező, pont mára van kiírva.

Te korábban szültél kb 10 nappal, amennyiben december elsején estél teherbe, augusztus 23-ra lehettél kiírva.

Nekem november 2. volt az utolsó menstruációm. 16 körül eshettem teherbe. Augusztus 9-re voltam kiírva és 10-én született a gyerekem.

A kérdező azt is írta hogy az aktusuk után november 4-én megjött a csajnak. Ez meg olyan nov. 18 körüli fogantatást feltételez, ha mással is lefeküdt, és ez esetben augusztus 11 körülre várható a szülés és akkor tuti nem a kérdezőé. Az övé max akkor lehetne ha most a napokban már megszületne.

2020. júl. 24. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!